Πρώτη φορά παππούς ο Κυριακού!

25.08.2008
Ενα υγιέστατο κοριτσάκι, που ήρθε στον κόσμο πριν από λίγες ημέρες ολοκλήρωσε την ευτυχία του επιχειρηματία Μίνωα Κυριακού, ο οποίος έγινε παππούς για πρώτη φορά.

Ενα υγιέστατο κοριτσάκι, που ήρθε στον κόσμο πριν από λίγες ημέρες ολοκλήρωσε την ευτυχία του επιχειρηματία Μίνωα Κυριακού, ο οποίος έγινε παππούς για πρώτη φορά. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος του ομίλου ΑΝΤ1. Η σύζυγος του γιου του Ξενοφώντα πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Ασφαλώς για το ζευγάρι ήταν η πιο ξεχωριστή στιγμή της μέχρι τώρα ζωής τους.

Την ημέρα που ο Μίνωας Κυριακού έμαθε τα ευχάριστα νέα, μόλις είχε γυρίσει στην Αθήνα μαζί με τη σύζυγό του Μαρί Κυριακού από τις διακοπές τους στη Σκιάθο, με τη θαλαμηγό τους «Αthina». Ενώ, λοιπόν, το ζευγάρι σχεδίαζε να συνεχίσει την καλοκαιρινή του εξόρμηση στο Πόρτο Χέλι, η χαρμόσυνη αυτή είδηση ήρθε να τους ανατρέψει ευχάριστα τα σχέδιά τους και, όπως ήταν φυσικό, ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο μαιευτήριο για να συγχαρούν το ζευγάρι.

Η χαρά του ισχυρού άντρα ήταν ιδιαίτερη και δεν την έκρυβε, ενώ δάκρυσε από συγκίνηση μόλις κράτησε στην αγκαλιά του την εγγονή του.

Μάλιστα, ο Μίνως Κυριακού, που διακρίνεται για την ευγένειά του, ευχαρίστησε το γιατρό της, όπως και όλο το προσωπικό του μαιευτηρίου, που την παρακολουθούσαν στενά.

Μητέρα και παιδί, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, χαίρουν άκρας υγείας και βρίσκονται ήδη στο σπίτι τους στα βόρεια προάστια. Όσο για τον παππού περιμένει να γυρίσει από τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου για να ξαναδεί τη μικρούλα, για την οποία ψώνισε ήδη πολλά δώρα.

Δέσποινα Κωστορρίζου