Η Εριέττα έκανε τατουάζ τον Κουρκουλο!

22.08.2008
Του είχε μεγάλη αδυναμία και, όπως λένε φίλοι και γνωστοί, όσο μεγαλώνει του μοιάζει όλο και περισσότερο. Η Εριέττα Κούρκουλου έχει τόσο μεγάλη αγάπη στον πατέρα της Νίκο Κούρκουλο

Του είχε μεγάλη αδυναμία και, όπως λένε φίλοι και γνωστοί, όσο μεγαλώνει του μοιάζει όλο και περισσότερο. Η Εριέττα Κούρκουλου έχει τόσο μεγάλη αγάπη στον πατέρα της Νίκο Κούρκουλο, που αποφάσισε όχι μόνο να τον κρατήσει για πάντα στην ψυχή της, αλλά και στο σώμα της! Πώς; «Χτύπησε» tatoo με το όνομά του.

Ο πατέρας της ήταν και είναι ακόμα κι αν έφυγε για πάντα το απόλυτο σύμβολο, που πάντα την οδηγεί και την καθοδηγεί στη ζωή της. Κι όσο η Εριέττα μεγαλώνει, πολλοί συμφωνούν ότι όλο και περισσότερο του μοιάζει όχι μόνο εξωτερικά αλλά και στο χαρακτήρα. Είναι δυναμική και ταυτόχρονα ευαίσθητη, πολύ απλή και ανθρώπινη με τους γύρω της, γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες... Πριν λίγες μέρες η καρδιά της την έσπρωξε σε μια πράξη αγάπης προς εκείνον, που την έφερε στη ζωή και την αγάπησε όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί πολύ. «Χτύπησε» ένα tatoo, με τα αρχικά του ονόματος του πατέρα της Νίκου Κούρκουλου «Ν.Κ.» στο αριστερό της χέρι, πολύ διακριτικά, στο εσωτερικό μέρος κοντά στον καρπό της. Όλοι όσοι την είδαν να απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο κι αργότερα να συνεχίζει τις βουτιές της σε πισίνα των βορείων προαστίων, στη θέα του καινούργιου της τατουάζ, κατάλαβαν για άλλη μία φορά πόσο μεγάλη αγάπη έχει για τον πατέρα της. Ότι θέλει μια ζωή να τον «έχει» μαζί της και να θυμάται τις ανέμελες στιγμές που έζησε κοντά του. Όλη την αγάπη που πήρε από τον πατέρα της, ο οποίος μοίρασε τη ζωή του ανάμεσα στο θέατρο και στην οικογένειά του.