Γιατί κρύβει το πρόσωπό της η Μαντόνα;

10.12.2012
Πολλά ερωτηματικά έχουν προκαλέσει πρόσφατες εμφανίσεις της βασίλισσας της ποπ καθώς κυκλοφορεί με… μαντήλα! Στο κεφάλι!

Η Μαντόνα (Madonna) εντοπίστηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου να κάνει ρομαντική βολτίτσα με τον αγαπημένο της –και 2 σωματοφύλακες φυσικά- στους δρόμους του Ρίο ντε Τζανέιρο.
Μέχρι εδώ όλα καλά.

Όμως αυτό που προξενεί εντύπωση είναι ότι ενώ ο Μπραχίμ Ζαιμπάτ (Brahim Zaibat) φορούσε ένα τζινάκι και το φανελάκι του, η 54χρονη σταρ ήταν καλυμμένη από την κορφή μέχρι τα νύχια. Στην κυριολεξία.

Η Μαντόνα φορούσε μακρύ παντελόνι, δερμάτινα παπούτσια κεντημένα με λουλουδάκια, καμπαρντίνα δεμένη στη μέση –όλα μαύρα- και στο κεφάλι μια τεράστια μαντήλα την οποία μάλιστα κρατούσε με το χέρι έτσι ώστε να καλύπτει και τη μύτη και το στόμα.

Το μόνο σημείο που φαινόταν από το πρόσωπό της ήταν το μέτωπο –το οποίο παρεμπιπτόντως λαμποκοπούσε από την…τσίτα (!) και τα μάτια της αλλά και αυτό ήταν σχετικό. Η Ματζ φορούσε ένα ζευγάρι γυαλιά μυωπίας μεν, με πολύ σκούρο σκελετό δε, που κάλυπταν τα περισσότερα.

Ποιος ξέρει; Ίσως ήταν κουρασμένη και κρύωνε; Ίσως ήταν άρρωστη; Ίσως ήθελε να κρύψει καμιά τελευταίας στιγμής αισθητική "δουλίτσα" που έκανε και θέλει να την κρατήσει μυστική για έκπληξη;

Πάντως, ο 25χρονος σύντροφός της την κρατούσε από το χεράκι και καμάρωνε.

Ζ. Κ.