Μακρόπουλος: Παραδέχεται την εξωσυζυγική σχέση

10.12.2012
Τόσα και τόσα έχουν γραφτεί και ακουστεί για το Νίκο Μακροπουλο και το διαζύγιο του.

Εξάλλου, ο χωρισμός με τη σύζυγό του είναι επεισοδιακός και οι δύο πλευρές έχουν πάει στα δικαστήρια, προκειμένου να λύσουν εκεί τις διαφορές του. Η σύζυγος εδώ και δύο χρόνια, κατηγορεί τον γνωστό τραγουδιστή για εξωσυζυγική σχέση με νεαρή συνάδελφο του, κάτι που εκείνος διέψευδε. Μέχρι που πήγε καλεσμένος στον Πέτρο Κωστόπουλο και τα λάλησε.

Τι είπε; Παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς την εξωσυζυγική του σχέση με την Γιουλη Τάσσου (δεν είπε όνομα, αλλά ο κόσμος το χει τουμπανο) λέγοντας ότι χώρισε επειδή βαρέθηκε να λέει ψέματα! «Κάποια στιγμή γίνεται ένα ξεκαθάρισμα. Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος βάζει τα πράγματα σε τάξη και λέει, βαρέθηκα να λέω ψέματα, φτάνει μέχρι εδώ, από τη μεριά μου τουλάχιστον. Ας δικαστώ κι ας πληρώσω για αυτό το πράγμα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και οι αποκαλύψεις/εξομολογήσεις δε σταματούν εδώ. «Δε νομίζω να υπάρχει μεγαλύτερος ψεύτης από εμένα, δεν νομίζω να υπήρξε μεγαλύτερος ψεύτης». Ο Μακρόπουλος παραδέχτηκε ότι είναι σε σχέση («Τι; Μόνος μου θα είμαι;») ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε: «Η διπλή ζωή είναι μισή ζωή, γιατί μισό κοιμάσαι εκεί, μισό εδώ, μισό τρως εκεί, μισό τρως εδώ».

Από την άλλη πλευρά, η εν διαστάσει σύζυγός του, όπως ακούσαμε στο Star, ετοιμάζεται να καταθέσει εναντίον του νέα ασφαλιστικά μέτρα για τη διατροφή. Μάλιστα, σε επικοινωνία με το κανάλι, αποκάλυψε ότι ο Μακρόπουλος της είχε ζητήσει να έχουν... ελεύθερη σχέση και η απόφαση του διαζυγίου ήταν δική της!!!