Συνελήφθη η κόρη της Ντέμι Μουρ

06.06.2012
Στη... στενή λέγεται ότι οδηγήθηκε η Σκάουτ Γουίλις (Scout Willis) για να μάθει να υπακούει στους νόμους!

Στις ΗΠΑ το αλκοόλ δεν επιτρέπεται σε όσους δεν έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους, άρα η δεύτερη κόρη του Μπρους Γουίλις (Bruce Willis) και της Ντέμι Μουρ (Demi Moore) χρειάζεται ακόμη έναν χρόνο για να πίνει νόμιμα.

Έλα όμως που... βιάστηκε.

Έτσι, πληροφορίες θέλουν την 20χρονη Σκάουτ να συνελήφθη από αστυνομικούς της Νέας Υόρκης πίνοντας πακιστανική μπύρα (!) έχοντας μάλιστα επιδείξει πλαστή ταυτότητα να την αγοράσει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "New York Daily News", όταν οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι κάτι είχε σκαρώσει, η Σκάουτ παραδέχτηκε ότι η ταυτότητα με το όνομα Κάθριν Κέλι που είχε χρησιμοποιήσει δεν ήταν δική της, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα τη δική της.

Η δεσποινίς Γουίλις φαίνεται ότι οδηγήθηκε στο τμήμα, από όπου αφέθηκε χωρίς εγγύηση ενώ αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 31 Ιουλίου.

Η Σκάουτ σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Μπράουν και είναι επίσης ανερχόμενη τραγουδίστρια . Τόσο η ίδια όσο και οι δύο αδελφές της, η 23χρονη Ράμερ (Rumer) και η 18χρονη Ταλούλα Μπελ (Tallulah Belle) λέγεται ότι έχουν διατηρήσει σχέσεις με τον πρώην σύζυγο της μαμάς τους, Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) παρά το γεγονός ότι κόστισε στην Ντέμι την ψυχική της υγεία.

Στο βίντεο που ακολουθεί, η Σκάουτ τραγουδά μαζί με τον Άστον.

Ζ. Κ.