Άνιστον και Θερού διαψεύδουν τις φήμες του χωρισμού

06.06.2012
Μπορεί οι κακές γλώσσες να τους θέλουν στα χωρίσματα, όμως οι δύο ηθοποιοί φαίνονται μια χαρά, μαζί και ευτυχισμένοι.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το ειδύλλιο της Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) με τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) οι φήμες τους ήθελαν να χωρίζουν κάθε τρεις και λίγο.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους ή θα χωρίζουν, ή θα παντρεύονται, ή θα αγοράζουν σπίτια. Το τελευταίο στοιχείο, μάλιστα, μπορεί να έρχεται και σε συνδυασμό με κάποιο από τα δύο πρώτα.

Κι όμως, η ζωή συνεχίζεται με... ρόδα για το ερωτευμένο ζευγάρι που χθες το βράδυ απόλαυσε ένα ρομαντικό δείπνο στο ξενοδοχείο Chateau Marmont του δυτικού Χόλιγουντ χωρίς να δίνει δεκάρα για τα όποια σχόλια.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η Τζεν και ο Τζάστιν έδειχναν πολύ χαλαροί μεταξύ τους ενώ έφυγαν από το ξενοδοχείο συζητώντας χαμηλόφωνα, χέρι χέρι και ανταλλάσσοντας πεταχτά φιλάκια.

Πριν από δύο εβδομάδες το περιοδικό "Now" υποστήριζε ότι ο 40χρονος ηθοποιός είχε πάθει μια... κρισούλα και έχοντας χάσει την εμπιστοσύνη του στη σχέση με την Άνιστον, ήθελε να "αποχωρήσει" τονίζοντας ότι "δεν της αξίζει της Τζεν" ενώ άλλα δημοσιεύματα τον παρουσίαζαν "σκασμένο από την πίεση που του ασκούσε η 43χρονη αγαπημένη του" και δεν μπορούσε να προχωρήσει πιο κάτω.

Προς το παρόν πάντως, τα μηνύματα είναι άλλα, και οι δύο ηθοποιοί φαίνονται περισσότερο ευτυχισμένοι από ποτέ...

Ζωή Κίττα