Κρίστεν Στιούαρτ: Στη ζωή είμαι κομπάρσος

05.06.2012
Έγινε διάσημη σε πολύ μικρή ηλικία η συμπαθής ηθοποιός και όπως φαίνεται το άστρο της ολοένα και ανεβαίνει. Όμως, τα μυαλά της δεν δείχνουν να έχουν πάρει αέρα… Αντίθετα μάλιστα!

H Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) έπαιξε την κόρη της Τζόντι Φόστερ (Jodie Foster) στο "Δωμάτιο Πανικού" το 2002, έγινε όμως διάσημη αρκετά χρόνια αργότερα μέσα από τον ρόλο της Μπέλα Σουόν στις βαμπιροταινίες "Twilight".

Στα 22 της χρόνια, όμως, η Κρίστεν δείχνει να πατά καλά στα πόδια της ξέροντας πολύ πολύ καλά τι της συμβαίνει, ποια είναι και πού πηγαίνει.

"Ξέρω καλά τον εαυτό που και είμαι πολύ συνειδητοποιημένη", παραδέχτηκε με σιγουριά μιλώντας στην εφημερίδα "The Independent" η Στιούαρτ εξηγώντας ότι παρά το ότι στη ζωή υπάρχουν άνθρωποι ηγέτες που οδηγούν τον δρόμο, εκείνη ανήκει στην κατηγορία εκείνων που απλά… ακολουθούν.

"Δεν είμαι εγώ άνθρωπος που τραβά μπροστά, και γι' αυτό προφανώς μου αρέσει να διαλέγω ρόλους τόσο αντίθετους στον χαρακτήρα μου", συνεχίζει η Κρίστεν τονίζοντας πόσο χάρηκε τον ρόλο της Χιονάτης στην ταινία "Η Χιονάτη και ο Κυνηγός", ο οποίος είχε εξαιρετικές απαιτήσεις σε βαθμό φυσικών δυνατοτήτων.

"Πάντα ήθελα να… δείρω και χάρηκα πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία", παραδέχτηκε η Κρίστεν, η οποία για τέταρτη συνεχή χρονιά κέρδισε μαζί με τον αγαπημένο της –στη ζωή και την οθόνη- Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) το βραβείο του MTV για το καλύτερο κινηματογραφικό φιλί.

(Στα βίντεο που ακολουθούν δείτε τα τρέιλερ και των τριών ταινιών που προαναφέρθηκαν)

Ζ. Κ.