Μεταμφιεσμένος ψωνίζει ο Ντάνιελ Κρεγκ

05.06.2012
Μπορεί να είναι ένας από τους πιο διάσημους σκληρούς του παγκόσμιου κινηματογράφου, όμως ο 44χρονος σταρ δεν παύει να σηκώνει τα οικογενειακά βάρη. Ακόμη και μεταμφιεσμένος.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ (Daniel Craig) παντρεύτηκε τη συνάδελφό του Ρέιτσελ Βάις (Rachel Weisz) πριν από έναν χρόνο ενώ πριν από αυτό –αλλά και μετά- το ζευγάρι χαρακτηρίζει μια άκρα μυστικοπάθεια σε όλους τους τομείς.

Όμως, μιλώντας πρόσφατα στη βρετανική έκδοση του περιοδικού "Vogue", η 42χρονη κυρία Κρεγκ, αποκάλυψε μερικές από τις πιο ιδιωτικές της στιγμές με τον σύζυγό της, ο οποίος φαίνεται ότι τη βοηθά ιδιαίτερα και στις δουλειές του σπιτιού. Τις εξωτερικές τουλάχιστον.

"Ο Ντάνιελ έρχεται μαζί μου για τα ψώνια του σπιτιού, αλλά… φοράει καπέλο", αποκάλυψε η Ρέιτσελ για τον σύζυγό της, ο οποίος προφανώς έχει ακόμη ένα "θεματάκι" με την αναγνωρισιμότητά του.

Όσο για τη μυστικοπάθεια που τους διακρίνει ως ζεύγος; Η Βάις αναλαμβάνει να λύσει τον γρίφο εξηγώντας ότι "καθώς εμπλέκονται και άλλοι άνθρωποι σε αυτή την ιστορία, δεν έχουν άλλη επιλογή".

Η συμπαθής ηθοποιός αναφέρεται προφανώς στα παιδιά των δύο συζύγων από προηγούμενες σχέσεις τους -τη 18χρονη κόρη του Κρεγκ, Έλα (Ella) και τον 4χρονο γιο της Βάις, Χένρι (Henry)- τα οποία δεν θέλουν να βρεθούν στη δύσκολη θέση να μαθαίνουν τα νέα των δικών τους από τα ΜΜΕ. Δεν έχουν και άδικο εδώ που τα λέμε…

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το τρέιλερ της ταινίας "The dream house" με πρωταγωνιστές τους δύο συζύγους.

Z.K.