Η Μαρία Μενούνος φοβάται... να γδυθεί

19.04.2012
Η διάσημη –και περήφανη για την ελληνική της καταγωγή- παρουσιάστρια πέταξε τα ρούχα σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει τις φοβίες της.


Σε ένα διάλειμμα από τις πρόβες για το αμερικανικό "Dancing with the stars" όπου συμμετέχει, η Μαρία Μενούνος γδύθηκε, ξάπλωσε στο κρεβάτι και φωτογραφήθηκε για το περιοδικό "Allure". Όμως, δεν της ήταν εύκολο!

Όπως παραδέχτηκε η ίδια η 34ρονη Μαρία, βρήκε όλη την εμπειρία τουλάχιστον "τρομακτική", ενώ παραδέχτηκε ότι κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσει τη φοβία που έχει για το… τσιτσίδωμα!

"Έχω σοβαρά θεματάκι σε αυτό το κομμάτι αλλά πρέπει να τα αντιμετωπίσω", ομολόγησε η Μενούνος εξηγώντας ότι η συγκεκριμένη φοβία προέρχεται από ένα άκρως ντροπιαστικό περιστατικό που συνέβη πριν από δύο χρόνια.

"Πριν από δύο χρόνια, έκανα μπάνιο σε μια παραλία και καθώς έβγαινα έξω, ήρθε επάνω μου ένα κύμα που χωρίς να το καταλάβω μου έβγαλε το μαγιό. Έτσι, όταν βγήκα από το νερό, η μισή ευαίσθητη περιοχή μου ήταν εκτεθειμένη και φυσικά βρέθηκαν εκεί παπαράτσι που το απαθανάτισαν. Πέτρωσα από τον φόβο. Νόμιζα ότι θα πεθάνω", αποκάλυψε η Μαρία Μενούνος η οποία όμως, αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, φαίνεται στον σωστό δρόμο ώστε να αφήσει πίσω της αυτό το μικρό προβληματάκι!

Όμως, ποια είναι η Μαρία Μενούνος, την οποία εμείς γνωρίσαμε κυρίως όταν παρουσίασε τον διαγωνισμό της Eurovision στο πλευρό του Σάκη Ρουβά το 2006;

Γεννήθηκε στο Μέντφορντ της Μασαχουσέτης, φοίτησε στο ελληνικό σχολείο της περιοχής, ενώ το 1996 κέρδισε τον τίτλο της Miss Massachusetts Teen USA και αμέσως μετά άρχισε να σπουδάζει δημοσιογραφία.

Μάλιστα, ενώ ακόμα σπούδαζε, πήρε συνέντευξη από τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους. Το 2002 έγινε ανταποκρίτρια για την εκπομπή "Entertainment Tonight" ενώ το 2004, το περιοδικό People, τη συμπεριέλαβε στη λίστα με τους 50 ομορφότερους ανθρώπους. Από το 2005 δουλεύει στην εκπομπή "Access Hollywood", ως ειδική ανταποκρίτρια, όπως και στο ειδησεογραφικό πρόγραμμα του NBC "Today Show".

Για την εν λόγω εκπομπή, μάλιστα, το 2008 ήταν η πρώτη δημοσιογράφος που πήρε συνέντευξη από ολόκληρη την οικογένεια του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.

Η Μαρία έχει συμμετάσχει και σε μερικές ταινίες ενώ αυτό τον καιρό "σκίζει" με τα χορευτικά της έχοντας ως παρτενέρ τον Ντέρεκ Χαφ (Dereck Hugh). Ναι, ναι… Τον ξανθό χορευτή που κέρδισε την πρώτη θέση σε προηγούμενους διαγωνισμούς με τη Νικόλ Σέρζινγκερ και την Τζένιφερ Γκρέι. Α, ναι... τα είχε και με τη Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole).

Στο βίντεο που ακολουθεί, πάρτε μια γεύση από τον εντυπωσιακό ζευγάρι. Άντε… και στον τελικό.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα