Διάσημο μοντέλο πρόσωπο-κλειδί σε κύκλωμα ναρκωτικών

19.04.2012
Αναστατωμένη είναι η ελληνική showbiz, αφού σε λίγες μέρες στις δικαστικές αίθουσες ξεκινά η ακροαματική διαδικασία για μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις ναρκωτικών, που συντάραξε το πανελλήνιο.

Αναστατωμένη είναι η ελληνική showbiz, αφού σε λίγες μέρες στις δικαστικές αίθουσες ξεκινά η ακροαματική διαδικασία για μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις ναρκωτικών, που συντάραξε το πανελλήνιο. Τα μέλη της περίφημης συμμορίας με τις Porche που μοίραζαν κοκαΐνη τους σε επώνυμους πελάτες πρόκειται να καθίσουν στο σκαμνί.

Ωστόσο, ανάμεσα στα ονόματα φιγουράρει και αυτό ενός πολύ διάσημου μοντέλου, το οποίο οι Αρχές θεωρούν μάρτυρα-κλειδί στην υπόθεση. Μάλιστα, έχουν διατάξει τη βίαιη προσαγωγή του μοντέλου, αφού η εν λόγω κυρία μέχρι στιγμής έχει αρνηθεί να εμφανιστεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, αν το μοντέλο δεν εμφανιστεί ούτε και αυτή τη φορά, τότε θα αντιμετωπίσει ακόμη και ποινή φυλάκισης έως έξι μήνες.

Να αναφέρουμε ότι η συμμορία έγινε γνωστή ως η συμμορία με τις Porsche καθώς τα μέλη της έκαναν delivery τα ναρκωτικά στα στέκια των επωνύμων χρησιμοποιώντας τα ακριβά αυτοκίνητα για να μην δίνουν στόχο.