Πρεζεράκου: Καυτά φιλιά στην αμμουδιά

18.04.2012
Τρελά ερωτευμένη είναι η Έρρικα Πρεζεράκου τους τελευταίους μήνες έξι μήνες και δεν το κρύβει. Και για να καταλάβεις για τι έρωτα μιλάμε, η σέξι αθλήτρια και ο αγαπημένος της Ιερώνυμος Κοντόνης, το κάνουν

Τρελά ερωτευμένη είναι η Έρρικα Πρεζεράκου τους τελευταίους μήνες έξι μήνες και δεν το κρύβει. Και για να καταλάβεις για τι έρωτα μιλάμε, η σέξι αθλήτρια και ο αγαπημένος της Ιερώνυμος Κοντόνης, το κάνουν όπως έλεγε ένα άσμα της Μπέσυς Αργυράκη: «Μέσα στη μέση του δρόμου φιλιόμαστε, στη λεωφόρο, στα πάρκα, στους κήπους, γίναμε θέαμα πια ακατάλληλο για ανηλίκους».

Το ερωτευμένο ζεύγος, που λες, το πέτυχε ο φωτογραφικός φακός (μα τι σου είναι αυτοί οι παπαράτσι;) πριν λίγες μέρες στην παραλία στο Καβούρι να χαίρονται τον έρωτα τους με παιγνίδια και φιλιά. Μάλιστα, η Έρρικα μίλησε στο περιοδικό ΟΚ, που τους εντόπισε στην αμμουδιά και μίλησε για τον αγαπημένο της.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Ο Ιερώνυμος είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στο χώρο του real estate. Η γνωριμία τους έγινε πριν ενάμιση χρόνο στο Ολυμπιακό Στάδιο, αφού εκείνος ενθουσιασμένος για το πρόγραμμα γυμναστικής της Έρρικας, θέλησε να την γνωρίσει από κοντά.

«Επειδή και ο ίδιος είναι πολυπράγμων, ήθελε να μάθει τι είναι αυτό το καινούργιο πρόγραμμα γυμναστικής που βασίζεται στο παιχνίδι» δηλώνει η Πρεζεράκου. Και όπως καταλαβαίνεις, μετά ακολούθησε και ο έρωτας.

πηγη ΟΚ