Dancing: "Θρίλερ" με την Μακρυπούλια;

12.03.2012
Κοίτα να δεις που το Dancing with the stars στο τέλος θα θυμίζει «γιοφύρι της Άρτας», όπου... ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζότανε! Τη μία αναβάλλεται η πρεμιέρα κι εκεί που ήταν να γίνει τέλος Μαρτίου

Κοίτα να δεις που το Dancing with the stars στο τέλος θα θυμίζει «γιοφύρι της Άρτας», όπου... ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζότανε! Τη μία αναβάλλεται η πρεμιέρα κι εκεί που ήταν να γίνει τέλος Μαρτίου, πάει για πρωταπριλιά. Την άλλη, λίγες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα, δεν έχουν καταλήξει οριστικά στους σταρ που θα χορέψουν. Και τώρα, διαβάζουμε ότι από το πουθενά προέκυψε πρόβλημα με την Ζέτα Μακρυπούλια.

Εκεί, που η παρουσιάστρια ήτο το «σιγουρακι» του show, λέγεται ότι τους βγήκε... αβέβαιη, αφού δημιουργήθηκε πρόβλημα με το συμβόλαιο της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μακρυπούλια δεν έχει υπογράψει ακόμη κι αυτό διότι δεν τα βρίσκει στο οικονομικό. Η παραγωγή, λόγω κρίσης, αποφάσισε να μειώσει κι άλλο το μπάτζετ του Dancing, ζητώντας και από την παρουσιάστρια τις ανάλογες μειώσεις.

Μάλιστα, σε σύγκριση με τα δύο προηγούμενα show, η μείωση είναι σχεδόν η διπλάσια. Εξάλλου και πέρυσι της είχαν κάνει 25% μείωση στις απολαβές της. Κάτι που τότε δέχτηκε, αλλά δε συμβαίνει το ίδιο φέτος. Ανένδοτη σου λένε ότι είναι και όπως διαβάζουμε, δεν είναι διατεθειμένη να πέσει κάτω από τις 5 χιλιάδες ευρώ σε κάθε Live. Αλήθεια; Ψέματα;

Μόνο αυτοί το ξέρουν. Πάντως, η παραγωγή του παιγνιδιού είναι αισιόδοξη ότι θα βρεθεί η «χρυσή» τομή και οι δύο πλευρές θα έρθουν σε συμφωνία. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Κάτια Δανδουλάκη θεωρείται δεδομένη πλέον για την τέταρτη θέση στην κριτική επιτροπή.