Η κόρη της Γουίτνεϊ θέλει να αλλάξει επίθετο

12.03.2012
Έναν μήνα μετά τον θάνατο της διάσημης μαμάς της, η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbi Kristina Brown) δεν θέλει να λέγεται έτσι πια…


Σύμφωνα με πληροφορίες του δικτύου ΤΜΖ, η 19χρονη κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) ήθελε να "ξεφορτωθεί" το επίθετο του πατέρας της, Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown), εδώ και πέντε χρόνια, μετά το διαζύγιο των γονιών της, αλλά η μητέρα της δεν το επέτρεπε.

Τώρα λοιπόν, η νεαρά νιώθει ότι μπορεί να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να κινήσει διαδικασίες ώστε να λέγεται "Κριστίνα Χιούστον".

Παρά τις φήμες που ήθελαν τη μονάκριβη της Γουίτνεϊ να βρίσκεται σε "κακό χάλι" ύστερα από τον χαμό της μαμάς της και την εξάρτησή της από τα ναρκωτικά σε άσχημο σημείο, νέες πληροφορίες τη φέρνουν σε "πολύ καλύτερη κατάσταση" με δύναμη και διάθεση να φτιάξει τη ζωή της όσο καλύτερα μπορεί.

Σε αυτό το μήκος κύματος κύλησε και η πρώτη συνέντευξη που έδωσε η Μπόμπι Κριστίνα στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) και μεταδόθηκε από το κανάλι της την Κυριακή.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η κόρη της Γουίτνεϊ, η συνέντευξη αυτή έγινε ώστε να μάθει ο κόσμος την αλήθεια για τη μαμά της επειδή "ακούγονται ένα σωρό άσχημα πράγματα για εκείνη που δεν είναι αλήθεια".

Η Μπόμπι Κριστίνα νιώθει ότι η μητέρα της δεν έχει φύγει από κοντά της. Την ακούει ακόμη μέσα στο σπίτι, της μιλάει και κάνει πλάκα μαζί της.

Όσο για την ίδια; Από εδώ και πέρα, νιώθει βαρύ το φορτίο αλλά ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει.

"Έχω τη φωνή της. Πρέπει να συνεχίσω. Θα κάνω τραγούδι, θα κάνω σινεμά. Έχω πολλά πράγματα να κάνω", αποκάλυψε η Μπόμπι Κριστίνα στην Όπρα, τονίζοντας ότι η ίδια η μαμά της την προετοίμαζε γι' αυτή τη στιγμή σε όλη της τη ζωή.

Το πώς, δείτε το στο βίντεο που ακολουθεί.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα