Χούκλη: Δεν ήθελα να "πουλήσω" τον καρκίνο

08.03.2012
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Μαρία Χούκλη, η οποία μίλησε για τα πάντα. Και για την περιπέτεια της με τον καρκίνο... Η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου του ΑΝΤ1 μιλάει στο «ΕΓΩ» και αναφέρεται

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Μαρία Χούκλη, η οποία μίλησε για τα πάντα. Και για την περιπέτεια της με τον καρκίνο... Η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου του ΑΝΤ1 μιλάει στο «ΕΓΩ» και αναφέρεται στην αρρώστια της, τονίζοντας ότι δεν ήθελε να «πουλήσει» τον καρκίνο.


«Χρειάστηκαν πολλά χρόνια μέχρι να μιλήσω για τον καρκίνο. Αρχικά γιατί βρισκόμουν μέσα στο πρόβλημα, αργότερα γιατί δεν ήθελα να νομίζουν ότι "ρευστοποιώ", το "πουλάω". Όταν όμως είδα ότι είναι μια επιδημία αυτή η ιστορία με τον καρκίνο και μου τηλεφωνούσαν γυναίκες από τα πια απίθανα μέρη του κόσμου για να μου ζητήσουν συμβουλές, για να μου εκφράσουν το φόβο τους, τότε κατάλαβα πόσο κουράγιο παίρνουν οι άνθρωποι που πάσχουν όταν έχουν μπροστά τους μια συγκεκριμένη περίπτωση παρόμοια με τη δική τους».

Η Χούκλη αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να μετακόμιζε στην επαρχία, τάση άλλωστε που επικρατεί τον τελευταίο καιρό και λόγω κρίσης.

«Νομίζω πως ναι, θα το τολμούσα να μετακομίσω στην επαρχία, κάτω βέβαια από ορισμένες συνθήκες» ενώ δηλώνει ότι θα μπορούσε να ζήσει και με λιγότερα χρήματα σε μία μικρότερη πόλη.

«Η πόλη πια- και μένω στο κέντρο-είναι ένας τόπος...υστερίας. Τον τελευταίο χρόνο, παρατηρώ πως, όταν θέλω πραγματικά να ξεκουραστώ, θέλω να βρεθώ στη φύση. Παλιότερα, ήθελα να είμαι με κόσμο συνέχεια. Το καλό με αυτή την κρίση είναι ότι σάρωσε τις παλιές μας πεποιθήσεις για το ποια είναι η πραγματική ζωή και τι έχουμε αληθινά ανάγκη» δηλώνει χαρακτηριστικά.