Ντέιβιντ Μπέκαμ: Γιατί τα πήρε... κρανίο;

08.03.2012
Αφρούς έβγαζε ο διάσημος ποδοσφαιριστής ύστερα από "επίθεση" που δέχτηκε μέσα στο γήπεδο…

Χθες, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) ταξίδεψε μέχρι τον Καναδά για τον αγώνα που είχε η ομάδα του –Γκάλαξι του Λος Άντζελες- με την ομάδα του Τορόντο.

Όμως, σε κάποια στιγμή του αγώνα και καθώς ετοιμαζόταν να χτυπήσει ένα κόρνερ, είδε να έρχεται κατά πάνω του ένα τενεκεδάκι.

Προφανώς ένας από τους οπαδούς της καναδικής ομάδας επέλεξε αυτό τον τρόπο για να αποσυντονίσει τον 37χρονο σταρ του γηπέδου, και το μόνο που κατέφερε ήταν να τον κάνει περισσότερο έξαλλο, αφού υπήρξαν και άλλα παρόμοια φαινόμενα που τον είχαν "φρικάρει" λίγο νωρίτερα.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα έπεσαν στο γήπεδο ένα σωρό χαρτιά και κορδέλες που σχεδόν έκαναν αδύνατο να διακρίνει κανείς τις γραμμές στο σημείο του κόρνερ –και αυτή τη φορά…

Όσο για το τενεκεδάκι; Ο Ντέιβιντ έσκυψε, το σήκωσε από το χορτάρι και το κράτησε προκλητικά προς τα πάνω, δείχνοντας τη δυσαρέσκειά του στους φιλάθλους.

Και ως άσσος του ποδοσφαίρου, ο Μπέκαμ απάντησε στην πρόκληση με τον μοναδικό τρόπο που ήξερε καλύτερα. Έδωσε την τέλεια πάσα στον συμπαίκτη του Λάντον Ντόνοβαν (Landon Donovan) και εκείνος ισοφάρισε το σκορ σε 2-2 με το οποίο έληξε και ο αγώνας.

"Σήμερα η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη. Η πλειοψηφία των φιλάθλων είχαν έρθει για να απολαύσουν το θέμα. Είναι κρίμα που μερικοί άνθρωποι το κατέστρεψαν", δήλωσε αμέσως μετά τον αγώνα ο Μπεκς τονίζοντας την απογοήτευσή του που τα παιδιά που αγαπούν το άθλημα βίωσαν τέτοιες καταστάσεις.

Κατά τα άλλα, η σύζυγος του Ντέιβιντ, Βικτόρια (Victoria), η οποία πρόσφατα αποκάλυψε ότι της αρέσει να ψωνίζει από το ίντερνετ, δεν είχε ακολουθήσει τον καλό της στον Καναδά. Είχε μείνει σπίτι με τα παιδιά!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα