Μπακοδήμου: πόσες προτάσεις γάμου έχει δεχθεί & σε ποια είπε το "ναι";

22.12.2011
Η Μαρία Μπακοδήμου, είναι σέξι και κούκλα αλλά κυρίως καρδιοκλέφτρα! Όπως αποκαλύπτει η ίδια στο περιοδικό

Η Μαρία Μπακοδήμου, είναι σέξι και κούκλα αλλά κυρίως καρδιοκλέφτρα! Όπως αποκαλύπτει η ίδια στο περιοδικό “Down Town” δεν είναι λίγες οι προτάσεις γάμου που της έχουν γίνει!

Άραγε της έχουν κάνει πρόταση γάμου την τελευταία πενταετία; "Την πρώτη πρόταση γάμου μου την έκαναν στα 12, όχι σε μένα, στους γονείς μου. Πιστεύω ότι δεν είμαι ακριβώς η γυναίκα που θα ήθελε ένας άντρας για γάμο. Ξέρεις, η τυπική γυναίκα που θα κάνει τη δουλειά στη σχέση. Αυτό το "η δουλειά στη σχέση" με τρελαίνει! Επίσης, δεν θα φροντίσω για τις ισορροπίες. Είμαι εκρηκτική όταν θυμώνω. Δεν συμβιβάζομαι", είπε η αντισυμβατική Μαρία!

Πιο συγκεκριμένα η Μαρία μας εξηγεί για τις προτάσεις γάμου: "Λοιπόν, είχα μια πρόταση γάμου στα 12. Μια στα 13 μου, από έναν αστυνομικό – το Τμήμα, βλέπεις, ήταν δίπλα στο σπίτι μας. Μετά είχα στο πανεπιστήμιο. Και στην τελευταία πρόταση γάμου που μου έκαναν... (παύση)... είπα "ναι".Τώρα να το πω; Θα το διαβάσει...", είπε η παρουσιάστρια.

Ε ας το διαβάσει καλή μου ο μόνος θα ναι; "Ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς και πηγαίναμε σε ένα πάρτι" ξεσπαθώνει το Μαράκι και εξηγεί πώς είπε το "ναι" για ένα πολύ σημαντικό λόγο: "Δεν ήθελα να χαλάσω το πάρτι. Ένα «όχι» θα χαλούσε το ρεβεγιόν!", είπε και με κούφανε τελείως! Αν της έλεγε να πηδήξει από το παράθυρο για να γελάσουν όλοι θα το έκανε άραγε για να μη χαλάσει το πάρτι; Αχ θα τρελαθώ!

Ελένη Αναστασάκη