Κολέτσα: Σπάει τη σιωπή της μετά τον θάνατο του Γιγουρτάκη!

24.11.2011
Σαράντα μέρες έχουν περάσει από τον ξαφνικό χαμό του Νίκου Γιγουρτάκη, πρώην συντρόφου της Χριστίνας Κολέτσα και όλο αυτό το διάστημα η νεαρή αοιδός προτιμούσε το δρόμο της σιωπής. Εξάλλου, στην είδηση του θανάτου

Σαράντα μέρες έχουν περάσει από τον ξαφνικό χαμό του Νίκου Γιγουρτάκη, πρώην συντρόφου της Χριστίνας Κολέτσα και όλο αυτό το διάστημα η νεαρή αοιδός προτιμούσε το δρόμο της σιωπής. Εξάλλου, στην είδηση του θανάτου του 30χρονου επιχειρηματία η Κολέτσα υπέστη ισχυρό σοκ και οι ώρες που ακολούθησαν ήταν πολύ δύσκολες για εκείνη.

Γι αυτές τις ώρες, αλλά και πώς διαχειρίστηκε τον θάνατο του πρώην αγαπημένου της μιλάει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town. «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει και νομίζω ότι κανένας από τους ανθρώπους που τον αγαπάνε δεν έχει συνειδητοποιήσει. Τον Νίκο τον λάτρευα ως άνθρωπο και εξακολουθώ να τον λατρεύω. Είναι πολύ δύσκολο για όσους τον αγαπάμε να σκεφτούμε πώς θα είναι η ζωή μας χωρίς εκείνον», λέει και τονίζει πως σε καμία περίπτωση δεν θέλει να εκμεταλλευτεί τον θάνατό του για να δώσει συνεντεύξεις.

Κάτι που βεβαιώνει και ο δημοσιογράφος, ο οποίος της πήρε τη συνέντευξη. Εξάλλου, Κολέτσα και Γιγουρτάκης ως ζευγάρι είχαν χωρίσει από το 2009, αλλά διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις, σε σημείο να κουβεντιάζουν για τα προσωπικά τους και τον αδικοχαμένο Νίκο να της συμπαραστέκεται σε δύσκολες προσωπικές στιγμές.

Η Κολέτσα μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και περνάει και τον θυμό που ένιωθε μετά τον θάνατο του Γιγουρτάκη. «Υπάρχουν άνθρωποι που τελικά δεν είναι καλόψυχοι» και προσθέτει: «είμαι θλιμμένη πια, με τα ζωώδη ένστικτα που κρύβουν μέσα τους πολλοί άνθρωποι. Ειδικά τώρα, που ο κόσμος δεν έχει χρήματα και περνάει πολύ δύσκολα, είναι σαν να έχουν βγει σε όλους πολύ άγρια και επιθετικά ένστικτα».

Ενδεικτικό, πάντως, του θυμού της μπορείς να πεις ότι ήταν το πρόσφατο status στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, όπου έστελνε κάποιους να πάνε να.... γα^*^*ουν!!!