Κίρα Νάιτλι: Επιτέλους μπορώ να βγω έξω!

17.11.2011
Απελευθερωμένη νιώθει πια η 26χρονη ηθοποιός, η οποία αποκαλύπτει ότι τώρα πια μπορεί να πηγαίνει όπου θέλει χωρίς να την ακολουθούν σε κάθε βήμα της.

Απελευθερωμένη νιώθει πια η 26χρονη ηθοποιός, η οποία αποκαλύπτει ότι τώρα πια μπορεί να πηγαίνει όπου θέλει χωρίς να την ακολουθούν σε κάθε βήμα της.

Όσο καιρό γύριζε τις ταινίες των "Πειρατών της Καραϊβικής" η Κίρα Νάιτλι (Keira Knightley) δεν έβγαινε από το σπίτι της. Όπως παραδέχεται η ίδια, δεν μπορούσε με τίποτα να αποφύγει τις στρατιές των παπαράτσι που τη παρακολουθούσαν παντού και αυτό είναι κάτι που κόντευε να την τρελάνει.

Η βρετανίδα ηθοποιός ομολογεί πως τώρα απολαμβάνει ιδιαίτερα το γεγονός ότι μπορεί να περπατά στο λόμπι ενός ξενοδοχείου μέχρι και… ινκόγνιτο χωρίς τον φόβο της κάμερας.

"Ήμουν πολύ διαφορετική τότε. Αλλάζεις από τις εμπειρίες σου, πάντα. Όχι βέβαια ότι το επίπεδο της φήμης μου είναι τόσο μεγάλα όσο του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt), ευτυχώς, αλλά την εποχή των 'Πειρατών' όλα τα μικρά, καθημερινά πράγματα γινόταν απελπιστικά δύσκολα", εξηγεί σήμερα η Νάιτλι, σχεδόν… ανακουφισμένη.

Η Κίρα, η οποία τους τελευταίους εννέα μήνες είναι ζευγάρι με τον Τζέιμς Ράιτον (James Righton) του συγκροτήματος "The Klaxons", μίλησε επίσης και για το πώς το αλκοόλ τη βοήθησε να ανταπεξέλθει στις απαιτητικές ερωτικές σκηνές με τον Μάικλ Φασμπέντερ (Michael Fassbender) στην ταινία "Μια επικίνδυνη μέθοδος" (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).

"Ήμασταν και οι δύο πολύ νευρικοί γιατί οι σκηνές αυτές δεν ήταν καθόλου… κομψές. Πίναμε, λοιπόν, δύο σφηνάκια βότκα πριν ξεκινήσουμε και δύο ποτήρια σαμπάνια στο τέλος", εξήγησε η Κίρα, αποκαλύπτοντας το μυστικό της.

Ζωή Κίττα