Το κορίτσι του Κλούνεϊ "κερδίζει" τα πεθερικά

18.11.2011
Αυτό ήταν! Το πράγμα έχει επισημοποιηθεί και όλοι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι το απολαμβάνουν με τρέλα!


Αυτό ήταν! Το πράγμα έχει επισημοποιηθεί και όλοι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι το απολαμβάνουν με τρέλα!

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση του Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) με τη Στέισι Κίμπλερ (Stacy Kiebler) οι δυο τους εμφανίζονται σχεδόν παντού μαζί και μάλιστα χωρίς να χάνουν ο ένας τον άλλο από τα μάτια.

Στην τελευταία τους εμφάνιση, όπου η Στέισι έκλεψε για μία ακόμη φορά τις εντυπώσεις με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της, όμως, δεν ήταν μόνοι.

Το διάσημο ζευγάρι παραβρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Οι απόγονοι" στο Μπέβερλι Χιλς (δείτε το τρέιλερ της ταινίας στο βίντεο που ακολουθεί) και μόλις βγήκαν από το κόκκινο χαλί είχαν μια πολύ σημαντική συνάντηση.

Οι γονείς του Τζορτζ, Νικ (Nick) και Νίνα (Nina) ήταν εκεί επίσης και η τετράδα, πόζαρε χαμογελαστή για τους φωτογράφους.

Παρόλο που μία συνάντηση με τα "πεθερικά" μπορεί να είναι κάπως άβολη, η άνεση με την οποία η 33χρονη πρώην αθλήτρια πάλης αντιμετώπισε τη συγκεκριμένη μπορεί μόνο να φανερώνει δύο πράγματα.

Αφ' ενός ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που βρισκόταν μεταξύ τους, αφ' ετέρου ότι έχουν ήδη αναπτύξει σχέσεις συμπάθειας. Έχουν γίνει… οικογένεια!

Οι γονείς του Τζορτζ είχαν γνωρίσει και την πρώην αγαπημένη του γιου τους, Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elizabetta Canalis), αλλά όπως είναι φυσικό, με ζητούμενο να είναι καλά ο γιόκας τους, προχωρούν και εκείνοι παρακάτω…

Ζωή Κίττα