Η Ντέμι Μουρ έκανε αίτηση διαζυγίου

18.11.2011
Τέρμα τα ψέματα. Μπορεί τα δημοσιεύματα να τους ήθελαν να παλεύουν ακόμη για τον γάμο τους, αλλά τα γεγονότα δείχνουν ότι η 48χρονη ηθοποιός δεν μπόρεσε τελικά να συγχωρήσει τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) για την απιστία του.


Τέρμα τα ψέματα. Μπορεί τα δημοσιεύματα να τους ήθελαν να παλεύουν ακόμη για τον γάμο τους, αλλά τα γεγονότα δείχνουν ότι η 49χρονη ηθοποιός δεν μπόρεσε τελικά να συγχωρήσει τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) για την απιστία του.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω του υπεύθυνου Τύπου της, η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) αποφάσισε να καταθέσει άμεσα αίτηση διαζυγίου.

"Με μεγάλη λύπη και βαριά καρδιά αποφάσισα να δώσω τέλος στον έξι ετών γάμο μου με τον Άστον. Ως γυναίκα, μητέρα και σύζυγος υπάρχουν ορισμένες αρχές και όρκοι που κρατώ ιερούς και με αυτή τη βάση επέλεξα να προχωρήσω μπροστά στη ζωή μου", εξήγησε η Ντέμι στη δήλωσή της.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2005 και αποτέλεσαν, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο αγαπημένα της σόουμπιζ. Μέχρι πρόσφατα όμως…

Τον Σεπτέμβριο, έγινε γνωστό ότι ο Κούτσερ πέρασε την παραμονή της επετείου του γάμου του με την 22χρονη Τεξανή Σάρα Λεάλ (Sara Leal) ύστερα από μια βραδιά ξέφρενου γλεντιού στο Σαν Ντιέγκο, ανάμεσα σε υπαινιγμούς ότι οι δυο τους μπορεί να ήταν "ακόμη πιο παλιοί γνώριμοι".

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο Άστον αποφάσισε να εκφράσει τα συναισθήματά του μέσω Twitter, ως συνήθως: "Θα κρατήσω για πάντα στην καρδιά μου τον καιρό που πέρασα με την Ντέμι. Ο γάμος είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα στον κόσμο και δυστυχώς, μερικές φορές, αποτυγχάνει. Αγάπη και Φως. ΑΚ", έγραψε ο Κούτσερ στη σελίδα του εκφράζοντας έτσι και τη δική του άποψη επί του θέματος. Έστω…

Για την Ντέμι, αυτό θα είναι το τρίτο διαζύγιο. Όταν ήταν 18 χρονών παντρεύτηκε τον μουσικό Φρέντι Μουρ (Freddy Moore). Η σχέση τους κράτησε τέσσερα χρόνια μέχρι το 1984. Το 1987 παντρεύτηκε τον Μπρους Γουίλις (Bruce Willis) με τον οποίο έκανε τρεις κόρες, την 23χρονη Ράμερ (Rumer), την 20χρονη Σκάουτ (Scout) και τη 17χρονη Ταλούλα (Tallulah). Χώρισαν 13 χρόνια αργότερα. Για τον Κούτσερ, αυτός ήταν ο πρώτος γάμος.

"Αυτή θα είναι μια μεγάλη δοκιμασία για μένα και την οικογένειά μου και γι' αυτό θα ήθελα να ζητήσω την ίδια συμπόνια και τον ίδιο σεβασμό στην ιδιωτική ζωή που θα δίνατε στον οποιονδήποτε που θα βρισκόταν στην ίδια κατάσταση", ζήτησε στο τέλος της ανακοίνωσή της η Ντέμι Μουρ, η οποία προφανώς χρειάζεται αρκετή βοήθεια και χρόνο για να συνέλθει από το χτύπημα που δέχτηκε.

Ζωή Κίττα