Ο Μπίμπερ απείλησε να σκοτώσει τη μητέρα

17.11.2011
Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση που αφορά στο νόθο παιδί του 17χρονου ποπ σταρ με τη Μαράια Γίτερ (Mariah Yeater) να εξηγεί γιατί απέσυρε τη μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του.


Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση που αφορά στο νόθο παιδί του 17χρονου ποπ σταρ με τη Μαράια Γίτερ (Mariah Yeater) να εξηγεί γιατί δεν προχώρησε με τη μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του.

Η 20χρονη κοπέλα κατηγόρησε τον Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της και μάλιστα ξεκίνησε έναν δικαστικό πόλεμο εναντίον του, ζητώντας τεστ πατρότητας και διατροφή.

Όμως, χθες έγινε γνωστό ότι τελικά η Γίτερ απέσυρε τη μήνυση. Σήμερα, ο δικηγόρος της, εξηγεί πως ο λόγος για την κίνηση αυτή ήταν η προστασία της γυναίκας και του παιδιού ύστερα από απειλές που δέχτηκαν στο μεταξύ, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει ότι βασικό ζητούμενο είναι να λυθεί το ζήτημα όσο πιο διακριτικά γίνεται.

"Εξαιτίας απειλών κατά της ζωής της πελάτισσάς μου, οι στρατηγικές μας χρειάστηκαν αναθεώρηση και έτσι υπήρξαν μερικές αλλαγές ακόμη και στην ομάδα των δικηγόρων που την εκπροσωπεί", εξήγησε ο δικηγόρος ενώ τόνισε ότι η πελάτισσά του ακόμη πιστεύει ότι ο Μπίμπερ είναι ο πατέρας του παιδιού της. Απλά ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξουν άλλες συνεντεύξεις για εκείνη.

"Η υπόθεση είναι τελείως εκτός ελέγχου και δεν θέλω να συμβεί κάτι τρομερό στην πελάτισσά μου ή στο παιδί της", υποστήριξε ο δικηγόρος της Γίτερ, τονίζοντας ότι θα προσπαθήσει όλα όσα γίνουν από εδώ και πέρα να γίνουν με άκρα μυστικότητα.

Από την πλευρά του, ο Τζάστιν Μπίμπερ έχει αρνηθεί την πατρότητα αλλά έχει δεχτεί να κάνει το τεστ DNA.

Ζωή Κίττα