Ο γιος της Αντζελίνα θέλει να μείνει στο Βιετνάμ

17.11.2011
Αντιμέτωπη με μια κάπως δυσάρεστη κατάσταση βρέθηκε χθες η 36χρονη διάσημη πολύτεκνη μαμά όταν χρειάστηκε να χειριστεί μια συναισθηματική έκρηξη του 7χρονου Παξ (Pax).


Αντιμέτωπη με μια κάπως δυσάρεστη κατάσταση βρέθηκε χθες η 36χρονη διάσημη πολύτεκνη μαμά όταν χρειάστηκε να χειριστεί μια συναισθηματική έκρηξη του 7χρονου Παξ (Pax).

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) με τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και τα έξι παιδιά τους, ταξίδεψαν την περασμένη εβδομάδα στο Βιετνάμ, από όπου κατάγεται και ο δεύτερος γιος της οικογένειας.

Η Τζολί υιοθέτησε τον Παξ από ορφανοτροφείο του Χο Τσι Μινχ Σίτι το 2007 όταν εκείνος ήταν τριών χρονών. Αυτή ήταν η πρώτη επίσκεψη του μικρού στην πατρίδα του από τότε και, όπως φαίνεται, τον τάραξε αρκετά.

Καθώς ο Μπραντ είχε φύγει δύο μέρες νωρίτερα για τις ανάγκες της προώθησης της νέας του ταινίας στη Νότια Κορέα, η Αντζελίνα έμεινε να επιστρέψει μόνη με τα βλαστάρια τους.

Έτσι, αφού έβαλε πρώτα στο αεροπλάνο την 5χρονη Σιλό (Shiloh), την 6χρονη Ζαχάρα (Zahara) και τα 3χρονα δίδυμα Νοξ (Knox) και Βιβιέν (Vivienne), η διάσημη μαμά επέστρεψε να παραλάβει τα δύο μεγαλύτερα αγόρια.

Η Αντζελίνα, ο 9χρονος Μάντοξ (Maddox) και ο Παξ περπάτησαν για λίγο στο αεροδρόμιο κουβεντιάζοντας με τους υπαλλήλους και άλλους ταξιδιώτες, όμως ο Παξ φαινόταν σχεδόν δυστυχισμένος.

Δεν μίλησε σε κανέναν και ούτε καν χαμογέλασε. Μάλιστα η μαμά του χρειάστηκε να του ψιθυρίσει κάτι στο αυτί για να μπορέσει να τον κάνει να… κουνηθεί.

"Μην ανησυχείς, θα ξανάρθουμε σύντομα", λέγεται ότι υποσχέθηκε στον γιο της η Αντζελίνα και μόνο έτσι τον έκανε να γυρίσει το κεφάλι στην πατρίδα του και να μπει στο αεροπλάνο.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι ο Μάντοξ είναι από την Καμπότζη και η Ζαχάρα από την Αιθιοπία.

Ζωή Κίττα