Γλίτωσε τη μήνυση ο Τζάστιν Μπίμπερ

16.11.2011
Χαράς ευαγγέλια για τον 17χρονο ποπ σταρ, ο οποίος ενώ ετοιμαζόταν για τα δικαστήρια, τελικά φαίνεται ότι τη γλίτωσε…


Χαράς ευαγγέλια για τον 17χρονο ποπ σταρ, ο οποίος ενώ ετοιμαζόταν για τα δικαστήρια, τελικά φαίνεται ότι τη γλίτωσε…

Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", η γυναίκα που υποστήριζε ότι ο τριών μηνών γιος της είναι καρπός της 30 δευτερολέπτων (!) συνεύρεσής της με τον Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber), δεν θα κάνει μήνυση.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του δικτύου TMZ, η Μαράια Γίτερ (Mariah Yeater) μπορεί να μην προσφύγει στα δικαστήρια, επιμένει όμως στο τεστ πατρότητας, ενώ ταυτόχρονα ζητά διατροφή από τον διάσημο ανήλικο τραγουδιστή, τον οποίο έχει ονομάσει "πατέρα του παιδιού" της.

"Η μητέρα το παιδιού του Τζάστιν Μπίμπερ δεν θα προχωρήσει σε μήνυση τελικά και την απόφαση αυτή την πήρε την περασμένη εβδομάδα", μεταδίδει το TMZ, συμπληρώνοντας την πληροφορία ότι οι δικηγόροι της, Λανς Ρότζερς (Lance Rogers) και Ματ Περ (Matt Pare) αποσύρθηκαν από την υπόθεση.

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι ο ίδιος ο Μπίμπερ είχε διαψεύσει κατηγορηματικά τις κατηγορίες ενώ φάνηκε πρόθυμος να κάνει το τεστ DNA για να το αποδείξει. Προς το παρόν, όμως, φαίνεται ότι δεν θα χρειαστεί.

Τώρα το γιατί άλλαξε γνώμη η Γίτερ κανείς δεν το ξέρει. Δεν είναι λίγοι, όμως, εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το έκανε από φόβο μήπως η δίκη της γύριζε "μπούμερανγκ". Τον καιρό που υποστηρίζει ότι έκαναν σεξ με τον Μπίμπερ εκείνος ήταν 16 χρονών και δεν αποκλείεται να βρεθεί αντιμέτωπη με κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκου.

Στο βίντεο που ακολουθεί, πάρτε μια γεύση από Τζάστιν Μπίμπερ στην επιτυχία του με τίτλο "Baby".

Ζωή Κίττα