Κοκκίνου: Ερωτευμένη με Κύπριο επιχειρηματία;

03.11.2011
Θα το πω. Στην περίπτωση της Έλλη Κοκκίνου ταιριάζει ταμάμ, μα ταμάμ το... «Τι έγινε ρε παιδιά»; Χώρισε με τον Γιώργο Μπόγρη; Ερωτεύτηκε άλλον άνδρα; Πότε; Τι εξελίξεις είναι τούτες και δεν τις πήραμε χαμπάρι; Ένας μήνας και κάτι

Θα το πω. Στην περίπτωση της Έλλη Κοκκίνου ταιριάζει ταμάμ, μα ταμάμ το... «Τι έγινε ρε παιδιά»; Χώρισε με τον Γιώργο Μπόγρη; Ερωτεύτηκε άλλον άνδρα; Πότε; Τι εξελίξεις είναι τούτες και δεν τις πήραμε χαμπάρι; Ένας μήνας και κάτι έχει περάσει από τότε που αφήσαμε την αοιδό να καμαρώνει από την κερκίδα στην κερκίδα το αγόρι της σε φιλικό αγώνα της πρώην ομάδας του, το Περιστέρι και τώρα μαθαίνουμε για άλλους έρωτες.

Βέβαια, από τον φιλικό εκείνο αγώνα μέχρι σήμερα υπήρχε μία μουγκαμάρα από το πεδίο της σχέσης τους κι ενώ οι φήμες και τα δημοσιεύματα επέμεναν κι έλεγαν ότι χώρισαν, η Έλλη άφηνε υπονοούμενα ότι δεν ισχύουν λέγοντας... «είμαι καλά». Αλλά αυτά last month. Τούτο τον month η Έλλη είναι ερωτευμένη με άλλον και συγκεκριμένα με 44χρονο επιχειρηματία από την Κύπρο!

Όπως ακούσαμε στο Star, Κοκκίνου και Μπόγρης χώρισαν πριν λίγο καιρό, με την αοιδό να βρίσκει τον έρωτα στο πρόσωπο του γοητευτικού Κύπριου. Η γνωριμία τους έγινε πέρυσι στη διάρκεια των γυρισμάτων του Greek idol στην Κύπρο, αλλά είχε μείνει στο «χαίρω πολύ». Άπαξ και χώρισε με το 22χρονο, η Έλλη πέτυχε τυχαία τον 44χρονο επιχειρηματία σε κοινή παρέα και ο έρωτας τσουπ, μόλις ήρθε.

Όπως ακούσαμε, αν και το ζευγάρι το χωρίζει η απόσταση (χιλιομετρική εδώ και ουχί ηλικίας) μέσα σε αυτό το μικρό διάστημα του φλερτ (να το πω;) βρίσκονται αρκετά συχνά, ταξιδεύοντας πότε εκείνη στην Κύπρο και πότε εκείνος στην Ελλάδα. Πάντως, η Κοκκίνου τα πήρε στο κρανίο με αυτά που λένε για εκείνη και μέσω Twitter σχολίασε με καυστικό τρόπο: «Το ότι αυτή τη στιγμή μιλάνε για την προσωπική μου ζωή και λένε με ύφος σοβαρού και έγκριτου δημοσιογράφου, ότι αρλούμπα θέλουν, με ξεπερνάει!» Λίγο μετά έγραψε: «χτυπάει η καμπάνα! Ξέρει...». Φίλοι της στο twitter της πρότειναν να κινηθεί νομικά. Πάντως, η καλύτερη ατάκα της Έλλης είναι με διαφορά... «Μια ζωή πληρώνω μ@@@@ς αλλονών»!!!!