Αρραβωνιάστηκαν Ζέτα - Χατζηγιάννης;

15.11.2011
«Φωτιές» άναψε και πάλι το μονόπετρο που κοσμεί το δάχτυλο της Ζέτας Μακρυπούλια τους τελευταίους μήνες. Μονόπετρο και δάχτυλο έχουν γίνει... ένα, αφού σύμφωνα με κυπριακό περιοδικό (αυτό που είχε αποκαλύψει

«Φωτιές» άναψε και πάλι το μονόπετρο που κοσμεί το δάχτυλο της Ζέτας Μακρυπούλια τους τελευταίους μήνες. Μονόπετρο και δάχτυλο έχουν γίνει... ένα, αφού σύμφωνα με κυπριακό περιοδικό (αυτό που είχε αποκαλύψει και τον έρωτα της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη) η ηθοποιός/παρουσιάστρια δεν το αποχωρίζεται ποτέ. Φανταζόμαστε ότι δεν είναι σαν την... Μαριέττα Χρουσαλά που δεν έβγαλε την κοτρόνα ούτε όταν έτρεξε στον Μαραθώνιο.

Βέβαια, τούτη δεν είναι η πρώτη φορά που μας απασχολεί το μονόπετρο, αφού την πρώτη φορά που το είχαμε δει στο δάχτυλο της, είχε γίνει σούσουρο τρελό, Αλλά τώρα σύμφωνα με το κυπριακό Beautiful people, το δαχτυλίδι αυτό είναι των.. αρραβώνων, αφού φαίνεται ότι με αυτό έπεσε και η πρόταση γάμου!

Βρε λες; Δεν ξέρω. Αν δεν ακούσω από τους ίδιος ότι λογοδόθηκαν δεν μπορώ να πιστέψω τίποτε. Εξάλλου, στο παρελθόν, όταν δεν ακούγαμε και δεν μας απασχολούσε μία «εγκυμοσύνη» της Ζέτας, είχαμε τα... μονόπετρα που φορούσε να κάνουν την ίδια δουλίτσα!