Ο έρωτας φούντωσε στο Dancing. Ποιοι είναι ζευγάρι;

17.11.2011
Τη δόξα του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, ως το ερωτευμένο (αν και χρόνια παντρεμένο) ζεύγος του Dancing on ice που θα έδινε και μία… spicy (που λένε και στον… Βόλο) νότα στο παιγνίδι,

Τη δόξα του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, ως το ερωτευμένο (αν και χρόνια παντρεμένο) ζεύγος του Dancing on ice που θα έδινε και μία… spicy (που λένε και στον… Βόλο) νότα στο παιγνίδι, έρχεται να κλέψει ο νέος έρωτας που φούντωσε στο παιγνίδι. Και μπορεί ο παλιός να είναι αλλιώς, όμως ο νέος είναι… ωραίος! Και μπορεί στο παγοδρόμιο να επικρατεί πούντα, όμως η σπίθα ανάμεσα σε χορευτή και παίκτρια δεν δυσκολεύτηκε να ανάψει…

Και για να μη σε κρατώ σε αγωνία, το ζευγαράκι του Dancing (ναι, αυτοί που έκλεψαν τη δόξα των κουμπάρων) είναι ο κούκλος Αλεξέι (παρτενέρ της Πηνελόπης Αναστασοπούλου) και η μικρούλα Μαριάννα Καλλέργη. Φτου, φτου σκόρδα. Ζευγάρι χάρμα οφθαλμών. Η σχέση τους μετράει κιόλας έναν μήνα, όμως καθότι παιδιά χαμηλών τόνων προσπάθησαν να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αλλά επειδή τίποτε δε μένει κρυφό, οι πρώτες φήμες για τον έρωτα μεταξύ των δύο παιδιών κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες. Έτσι, παραδέχτηκαν τον έρωτα τους μπροστά στην κάμερα. Αναρωτιέσαι τώρα, αν ο Αλεξέι βοηθά τη μικρή Μαριάννα με τα χορευτικά της; Όοοχι. Τίμια πράγματα για τη ντάμα του, Πηνελόπη την οποία όπως είπε ο Αλεξέι δεν την αλλάζει με τίποτε.

Εύγε στη μικρή Μαριάννα που πρόλαβε και… καπάρωσε τον κούκλο χορευτή, διότι πρόκειται και για τη φίρμα του show.Λυσσάνε οι γυναίκες στη θέα του.