Μυστήριο με Παπαρίζου! Γιατί ακύρωσε τις συναυλίες στην Κύπρο;

23.09.2011
Το θέμα της ημέρας έχει γίνει στην Κύπρο η Έλενα Παπαρίζου και όοοχι δεν έχει να κάνει με τον χωρισμό της από τον Τόνι Μαυρίδη. Ακυρώθηκαν δύο προγραμματισμένες συναυλίες της στην Μεγαλόνησο και όπως καταλαβαίνεις δεν ήθελε

Το θέμα της ημέρας έχει γίνει στην Κύπρο η Έλενα Παπαρίζου και όοοχι δεν έχει να κάνει με τον χωρισμό της από τον Τόνι Μαυρίδη. Ακυρώθηκαν δύο προγραμματισμένες συναυλίες της στην Μεγαλόνησο και όπως καταλαβαίνεις δεν ήθελε και πολύ να γίνει σούσουρο τρελό. Τα σενάρια για τις ακυρώσεις δίνουν και παίρνουν και ο Τύπος στην Κύπρο σε ρόλο… Σέρλοκ Χολμς προσπαθεί να λύσει το μυστήριο.

Γιατί, η αοιδός δεν θα τραγουδήσει; Μήπως τελικά το ξανασκέφτηκε και προτίμησε να συνεχίσει την «απομόνωση» προκειμένου να αποφύγει ερωτήσεις για τον Τόνι Μαυρίδη; Το σενάριο αυτό απορρίφθηκε αμέσως, αφού η Έλενα το καλοκαίρι είχε δώσει πάλι συναυλία στο νησί (που ο χωρισμός ήτο πιο φρέσκος) κι εκεί για πρώτη φορά είχε παραδεχτεί επίσημα ότι χώρισε.

Άσε, που οι εμφανίσεις της τότε ήταν sold out. Κι εδώ έρχεται να κολλήσει το δεύτερο σενάριο. Μήπως οι Κύπριοι δεν έδειξαν τρελό ενδιαφέρον να την δουν ξανά από κοντά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα η προπώληση να πάει… άπατη; Άλλωστε, πολλές συναυλίες, όταν δεν τραβάνε σε εισιτήρια, ακυρώνονται με διάφορες προφάσεις και λόγους. Ωστόσο, οι διοργανωτές των δύο συναυλιών της Παπαρίζου μίλησαν στο δελτίο του Star και αρνήθηκαν κατηγορηματικά ότι δεν είχαν προσέλευση κόσμου.

«Τα εισιτήρια ήταν sold out. Οποιαδήποτε συναυλία αναβάλλεται, λένε ότι δεν υπήρχαν εισιτήρια. Από την άλλη μεριά να ξέρετε, ότι εμείς σαν παραγωγή ακόμα και να μην ήτανε sold out οι συναυλίες, πάλι θα γινόντουσαν, αν ο καιρός ήταν εντάξει», υποστήριξαν. Ναι, επίσημα οι ακυρώσεις οφείλονται στον άτιμο τον καιρό, που όπως ακούσαμε προβλέπεται το σαββατοκύριακο στην Κύπρο να είναι σκέτη… θεομηνία με αστραπές, βροντές, νεροποντές, καταιγίδες… Κι επειδή οι εμφανίσεις θα γίνονταν σε ανοιχτό χώρο δίπλα στη θάλασσα, προτίμησαν να τις ακυρώσουν. Είναι να τα βάζεις με τους ουρανούς όταν ανοίγουν;;;