Επιστρέφει στην υποκριτική η Λιονάκη;

23.09.2011
Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που η Ναταλία Λιονάκη εγκατέλειψε την μονή που είχε αποσυρθεί για μήνες (και είχε ξεσπάσει σάλος) στην Κρήτη. Έκτοτε, τον πρώτο καιρό μαθαίναμε και διαβάζαμε για την ηθοποιό

Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που η Ναταλία Λιονάκη εγκατέλειψε την μονή που είχε αποσυρθεί για μήνες (και είχε ξεσπάσει σάλος) στην Κρήτη. Έκτοτε, τον πρώτο καιρό μαθαίναμε και διαβάζαμε για την ηθοποιό ότι επέστρεψε στο σπίτι της, ενώ επιθυμούσε να ακολουθήσει τη μοναστική ζωή σε μονή που θα βρίσκεται κοντά στο σπίτι και τη μητέρα της.

Από τότε, δεν είχαμε ακούσει ξανά νέα για εκείνη. Μέχρι που στο δελτίο ειδήσεων του Star επισκέφτηκαν την γειτονιά της Λιονάκη και μίλησαν με γείτονες της, οι οποίοι αποκάλυψαν ότι ηθοποιός, αν και ζει στο σπίτι μαζί με τη μητέρα της, συνεχίζει κατά κάποιο τρόπο τη μοναστική ζωή. Μάλιστα, υποστήριξαν ότι ένα χρόνο μετά και η Ναταλία ακόμη φοράει τη στολή της δόκιμης μοναχής.

Οι εμφανίσεις της είναι ελάχιστες και όσες φορές βγαίνει εκτός σπιτιού είναι για να πάει στην εκκλησία. Δίπλα της είναι πάντα η μητέρα της, η οποία της συμπαραστέκεται πολύ. Κι αν η φίλη της Λιονάκη, Μαρία Κορινθίου λέει ότι η ηθοποιός είναι καλύτερα από πέρυσι και κατασταλαγμένη και ότι δεν σκέφτεται να επιστρέψει στην υποκριτική, κυκλοφορούν φήμες που υποστηρίζουν το αντίθετο.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα και όπως ακούσαμε στο δελτίο του Star, της έχει γίνει πρόταση να εμφανιστεί σε καθημερινό σήριαλ. Και η Λιονάκη το σκέφτεται σοβαρά… Ίδωμεν.