Η Μπιγιονσέ άλλαξε... μύτη

23.09.2011
Η διάσημη 30χρονη τραγουδίστρια θα γίνει μανούλα και όσο περνάει ο καιρός η ίδια βιώνει ολοένα και περισσότερα από τα "συμπτώματα" της εγκυμοσύνης.


Η διάσημη 30χρονη τραγουδίστρια θα γίνει μανούλα και όσο περνάει ο καιρός η ίδια βιώνει ολοένα και περισσότερα από τα "συμπτώματα" της εγκυμοσύνης.

Μετά τις παράξενες λιγούρες που αποκάλυψε πρόσφατα, η Μπιγιονσέ (Beyonce) παραδέχτηκε και μερικές άλλες αλλαγές που εστιάζονται στη… μύτη της.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτικό κανάλι στο πλαίσιο της προώθησης του νέου της αρώματος με όνομα "Pulse" η μέλλουσα μαμά ρωτήθηκε για το τι έχει αλλάξει περισσότερο αυτό τον καιρό.

"Η μύτη μου", απάντησε αυθόρμητα εκείνη. "Μπορώ να μυρίσω τα πάντα από χιλιόμετρα μακριά", συνέχισε προσθέτοντας ότι ο οσμές που "πιάνει" πιο έντονα είναι από κρεμμύδια ή από άλλα φαγητά που δεν της αρέσουν.

Όσο για το τρίτο στη σειρά άρωμα που λανσάρει αυτό τον καιρό, η Μπιγιονσέ τονίζει ότι μπήκε σε αυτή τη διαδικασία έχοντας γνωρίσει πολύ σημαντικές και ισχυρές γυναίκες που έχουν τη δική τους μυρωδιά. "Είμαι πολύ περήφανη γι' αυτό", τονίζει.

Μπορεί οι επαγγελματικές τις υποχρεώσεις να είναι πολλές, αλλά η Μπιγιονσέ δεν ξεχνά τις προτεραιότητές της και αυτό τον καιρό εστιάζονται στην προετοιμασία για να δεχτεί το πρώτο της παιδάκι.

Σε αυτή τη διαδικασία, δίπλα της βρίσκονται συνεχώς –εκτός από τον σύζυγό της, Τζέι Ζι (Jay-Z)- η μητέρα της Τίνα (Tina) και αδελφή της, Σολάνζ (Solange).

Όσο για τη μόδα; Το ότι είναι έγκυος δεν σημαίνει ότι δεν την ακολουθεί ακόμη κατά πόδας

"Νομίζω ότι προσπαθώ να βρω ρούχα που με κολακεύουν, αλλά νιώθω ότι οι καμπύλες της εγκύου είναι πολύ όμορφες! Δεν θέλω να χαλαρώσω και η αλήθεια είναι ότι ακόμη βρίσκω πράγματα που είναι αισθησιακά και φάνκι", αποκαλύπτει η Μπιγιονσέ, δίνοντας σαφώς το καλό παράδειγμα..

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε αποσπάσματα της συγκεκριμένης συνέντευξης.

Ζωή Κίττα