Λάτσιος: Ερωτευμένος με εκκεντρική τραγουδίστρια;

20.06.2011
«Καινούργια αγάπη του κλείνει το μάτι, του χαμογελά»; Αν πιστέψουμε τις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία, ναι ο Γιάννης Λάτσιος μετά το διαζύγιο του με την Ελένη Μενεγάκη είναι και πάλι ερωτευμένος. Σύμφωνα

«Καινούργια αγάπη του κλείνει το μάτι, του χαμογελά»; Αν πιστέψουμε τις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία, ναι ο Γιάννης Λάτσιος μετά το διαζύγιο του με την Ελένη Μενεγάκη είναι και πάλι σφόδρα ερωτευμένος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 είναι η εκκεντρική τραγουδίστρια, Sunny Μπαλτζή!

Ντόινγκ. Εδώ, που τα λέμε, είναι κομμάτι αταίριαστο ζευγάρι, αλλά ο έρωτας δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Και οι δυο τους φαίνεται να περνάνε καλά μαζί και να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Μάλιστα, Λάτσιος και Μπαλτζή έχουν κάνει τρεις κοινές εμφανίσεις και όσοι τους είδαν από κοντά, έχουν να λένε για τη «σπίθα» που υπάρχει μεταξύ τους και την ατμόσφαιρα που συναντάμε σε ερωτευμένα ζευγάρια τον πρώτο καιρό.

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε σε κέντρο της Κηφισιάς και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Λάτσιος όλη τη βραδιά κοίταζε την εκκεντρική τραγουδίστρια με απίστευτη τρυφερότητα. Η δεύτερη έξοδο τους ήταν και μία μίνι απόδραση εκτός Αθηνών, ενώ η τρίτη ήτο και η... φαρμακερή, για να φουντώσουν οι φήμες περί έρωτα. Λάτσιος και Μπαλτζή διασκέδασαν μαζί με μεγάλη παρέα στον Αντώνη Ρέμο στο «Thalassa» και μπορεί να προσπάθησαν να είναι διακριτικοί και να μη δώσουν στόχο, όσοι είχαν ακούσει για την περίπτωση τους, έδωσαν βάση κι έχουν να λένε για τη «χημεία» που υπήρξε ανάμεσά τους.

Τώρα, λοιπόν, εξηγείται η αλλαγή στην εμφάνιση του Λάτσιου, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει υιοθετήσει το trendy look με νεανικά μπλουζάκια, δερμάτινα μπουφάν, πιο trendy τζιν παντελόνια και κυρίως το γενάκι τριών ημερών που του... αφαιρεί χρόνια. Όσο για την Μπαλτζή, την γνωρίσαμε πέρυσι στον ελληνικό τελικό για την Γιουροβίζιον και μας είχε μείνει η εκκεντρική της εμφάνιση. Αλλά είπαμε, ο έρως δεν κοιτάει τέτοιες λεπτομέρειες....

Υ.Γ. Να δω Λάτσιο με tatoo και στυλ... Δημήτρη Κοργιαλά με eye liner στο μάτι και τι στον κόσμο...