Παντρεύεται ο Λέτο Ελληνίδα τραγουδίστρια;

14.06.2011
«Παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο» λέμε εμείς στο Ελλάντα, αλλά ως φαίνεται στην Αργεντινή δεν έχουν ιδέα από την παροιμία τούτη. Γιατί διαφορετικά, ο Σεμπαστιαν Λέτο θα έπαιρνε νύφη από τη χώρα του

«Παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο» λέμε εμείς στο Ελλάντα, αλλά ως φαίνεται στην Αργεντινή δεν έχουν ιδέα από την παροιμία τούτη. Γιατί διαφορετικά, ο Σεμπαστιαν Λέτο θα έπαιρνε νύφη από τη χώρα του και ουχί από τη δική μας. Από τη στιγμή, δε, που την είχε έτοιμη, αφού ως γνωστόν, ο άσος του Παναθηναϊκού διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με συμπατριώτισσά σου.

Αλλά αυτό μέχρι να γνωρίσει την κόρη του τραγουδιστή Λάκη Τζορντανέλλι, Λουίζα με την οποία οι φήμες τους θέλουν ζευγάρι τους τελευταίους μήνες. Και όχι μόνο αυτό, αλλά σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα ο Λέτο φέρεται να έκανε πρόταση γάμου στην καλή του και σύντομα να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής αυτή την περίοδο βρίσκεται στην πατρίδα του, όμως, στο Star ανακάλυψαν τη φερόμενη νύφη, η οποία τούς έκανε «ντρίμπλα» καλύτερη και από αυτή που κάνει ο αγαπημένος της στα γήπεδα, αφού ούτε επιβεβαίωσε μα ούτε διέψευσε τις φήμες. Είπε απλά ένα «δε νομίζετε ότι είμαι μικρή για παντρειές»; Όχι δεν το νομίζουμε, διότι όπως λέει και ο λαός... ή μικρός παντρέψου ή μικρός καλογερέψου!