Τέλος από την τηλεόραση η Μανωλίδου;

14.06.2011
Τελείωσε και το Dancing with the stars για φέτος και η απορία μας είναι η εξής: τι θα κάνει τώρα η Ευγενία Μανωλίδου; Αφού τελείωσε το show, τελείωσαν και τα παρασκήνια... Έλα, όμως, που ως φαίνεται την ίδια απορία

Τελείωσε και το Dancing with the stars για φέτος και η απορία μας είναι η εξής: τι θα κάνει τώρα η Ευγενία Μανωλίδου; Αφού τελείωσε το show, τελείωσαν και τα παρασκήνια... Έλα, όμως, που ως φαίνεται την ίδια απορία με εμάς έχει και η ίδια, αφού δεν γνωρίζει για το τηλεοπτικό της μέλλον, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα, οπότε και ολοκληρώνεται επίσημα η σεζόν.

Ένα μόνο σου λέω. Να έβλεπες αμηχανία Ευγενίας όταν ο Γιώργος Καραμέρος στο ξαφνικό τη ρώτησε αν τώρα που τελείωσε το Dancing θα συνεχίζει να τους επισκέπτεται στην εκπομπή. Κι εκεί να έβλεπες τρόμο στο μάτι του Σπύρου Χαριτάτου, μήπως και η γκαζόζα» του απαντήσει θετικά. Αλλά εκείνη, δεν ξέρει κάτι λέγοντας πως θα το συζητούσαν, αφού δεν έχει προγραμματίσει κάτι. «Προς το παρόν, έχω να κάνω κάποια άλλα πράγματα που τα έχω σε προτεραιότητα αυτή την περίοδο» κατάφερε να πει, μετά το αρχικό σοκ από το ξάφνιασμα.

Εμ, κάνουν τέτοιες ερωτήσεις; Πάντως, τον ευχαρίστησε για όλα και από τα λεγόμενα της καταλάβαμε ότι οι προτεραιότητες της αυτή την περίοδο είναι η οικογένεια της. Εξάλλου, η σεζόν τελειώνει. Το άγχος είναι για του χρόνου κι αν τελικά καταφέρει να «τρουπώσει» κάπου, διότι πολλά ακούγονται.