Μαστροκώστα: "Για τον Τραϊανό ήμουν θεά & χωρίς μαλλιά"

10.06.2011
Η Γωγώ Μαστροκώστα αποδεικνύει πώς η δύναμη της ψυχής είναι μεγάλη και όλα στη ζωή ξεπερνιούνται αν έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σ’αγαπούν ακόμη και χωρίς μια τρίχα στο κεφάλι.

Η Γωγώ Μαστροκώστα αποδεικνύει πώς η δύναμη της ψυχής είναι μεγάλη και όλα στη ζωή ξεπερνιούνται αν έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σ’αγαπούν ακόμη και χωρίς μια τρίχα στο κεφάλι.

Η περιπέτεια της υγείας της και η μάχη της με τον καρκίνο μπορεί να ήταν μια μεγάλη περιπέτεια αλλά ένα χρόνο μετά τη μάχη με τον καρκίνο μπορεί να καυχιέται ότι απολαμβάνει το νέο της εαυτό πιο σέξι από ποτέ, αλλά και για το πώς η ίδια μοιράστηκε δημοσίως το πρόβλημα της : "Δεν μου αρέσει να μιλάω συνέχεια γι’ αυτό που μου συνέβη δημοσίως. Το έκανα μια φορά πέρυσι και ήταν κάτι πολύ όμορφο. Ένιωθα πραγματικά ότι κανείς δεν θα μου βγάλει τα όσα έζησα καλύτερα από εμένα την ίδια και γι’ αυτό κάθισα και έγραψα το κείμενο μόνη μου.

Επίσης, εξέθεσα την ιστορία μου όταν ήμουν πλέον καλά, γιατί πραγματικά σιχαίνομαι να προκαλώ τον οίκτο.Μπορεί να έχω εκατό προβλήματα και να μην το ξέρει κανείς, να σου μιλάω και να μην υποψιάζεσαι τίποτα.

Είναι ο χαρακτήρας μου έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι που τους συμβαίνει το παραμικρό και το διογκώνουν, κλαίγονται. Αυτό πραγματικά δεν θέλω να το κάνω.

Μίλησα όταν αισθάνθηκα πιο καλά και με την σκέψη ότι μπορεί έτσι να βοηθήσω κάποιες γυναίκες που έχουν το ίδιο πρόβλημα. Κάποιοι λένε ότι δεν βοηθάς έτσι και όμως βοηθάς.

Για παράδειγμα, εγώ που είμαι μέσα στον χώρο τόσα χρόνια και τον έχω απομυθοποιήσει, όταν έπαθα καρκίνο, είπα κάποια στιγμή, κοίτα και η Κάϊλι Μινόγκ έχει πάθει το ίδιο και τα έβγαλε πέρα. Το παράδειγμά της με βοήθησε. Έτσι σκέφτηκα και εγώ ότι θα μπορούσα να είμαι παράδειγμα για κάποιες γυναίκες και να τις ενθαρρύνω".

Η πολυτάλαντη –παρουσιάστρια, τραγουδίστρια, γυμνάστρια- Γωγώ, απέδειξε ότι καρκίνος και ερωτισμός μπορεί να μην πηγαίνουν μαζί όμως, τα εμπόδια είναι για τους πρωταθλητές και έτσι και εκείνη έχει μάθει να τα ξεπερνάει όλα, αφού είχε στο πλευρό της τον άντρα της Τραϊανό Δέλλα που την έβλεπε θεά ακόμη και χωρίς μαλλιά όπως αποκαλύπτει και μας συγκλονίζει: "Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον άνδρα μου Τι να πω για τον Τραϊανό… Είναι ένας υπέροχος άνδρας και σύντροφος και συγκλονιστικός πατέρας. Και ας μην είχα μαλλιά και ας μην ήμουν καλά, για τον Τραϊανό ήμουν η θεά. Πόσο βασικό είναι αυτό το πράγμα… Μακάρι όλες οι γυναίκες να έχουν έναν σύντροφο σαν τον δικό μου", δηλώνει χαρακτηριστικά και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Εδώ μια μέρα να μη στρώσει το μαλλί και θέλουμε να πέσουμε να πνιγούμε , σκέψου πώς μπορεί να μην έχεις τρίχα στο κεφάλι και ο άνθρωπος δίπλα σου να σε βλέπει θεά. Αν δεν είναι αυτό αγάπη και έρωτας, τότε τι είναι καί πώς είναι δυνατόν να μην είσαι ερωτευμένη χρυσή μου με τον άνθρωπο που σε βλέπει θεά και χωρίς μια τρίχα στο κεφάλι;

Ελένη Αναστασάκη