Καραβάτου: Είναι έξαλλη με τον Μουτσινά;

09.06.2011
Λίγο ακόμη και θα βάλουμε αγγελία, όπου θα ζητούνται άτομα που θα αγαπούν Νίκο Μουτσινά και δεν θα έχουν πρόβλημα μαζί του. Αν και κάτι μου λέει ότι η προσέλευση θα είναι μικρή, αφού κάθε λίγο και λιγάκι

Λίγο ακόμη και θα βάλουμε αγγελία, όπου θα ζητούνται άτομα που θα αγαπούν Νίκο Μουτσινά και δεν θα έχουν πρόβλημα μαζί του. Αν και κάτι μου λέει ότι η προσέλευση θα είναι μικρή, αφού κάθε λίγο και λιγάκι διαβάζουμε ή ακούμε για μία νέα κόντρα που έχει ξεκινήσει με πρωταγωνιστή την αφεντιά του. Τελευταία που φαίνεται ότι έχει πρόβλημα μαζί του και μάλιστα μεγάλο, είναι η Κατερίνα Καραβάτου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πρώην συνεργάτιδα του στο Κους Κους τα έχει πάρει μαζί του, επειδή εκείνος τον τελευταίο καιρό έχει ξεκινήσει μία ανεξήγητη επίθεση εναντίον της μέσα από τους «Δέστε τους». Η αρχή είχε γίνει τους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης της Καραβάτου, όταν εκείνη με τα προβλήματα που αντιμετώπιζε κι ενώ μόλις είχε βγει από το νοσοκομείο, που είχε κολλήσει το Η1Ν1, δεν ήθελε να μαθευτεί ότι είναι έγκυος. Τότε, ο Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του άφηνε υπονοούμενα και ουσιαστικά ήταν εκείνος που εμμέσως επιβεβαίωνε τις φήμες που κυκλοφορούσαν.

Στη συνέχεια, μέσα από τη στήλη του για το στυλ των τηλεοπτικών προσώπων, δεν άφηνε σε χλωρό κλαρί την Κατερίνα για τις στιλιστικές της επιλογές και τα φορέματα εγκυμοσύνης που επέλεγε. Ωστόσο, για την παρουσιάστρια φαίνεται ότι το ποτήρι ξεχείλισε τελευταία, όταν ο Μουτσινάς, πάλι μέσα από τους «Δέστε τους» κατηγορεί την Καραβάτου για αλλαγή στη συμπεριφορά της, λόγω εγκυμοσύνης, αποκαλώντας την μάλιστα «Χίτλερ» που βάζει τις φωνές στους συνεργάτες της με κάθε αφορμή.

Όλα αυτά, λοιπόν, έκαναν έξαλλη την Καραβάτου, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα περιοδικού μέσω κοινών γνωστών τους, τού διεμήνυσε να σταματήσει και να σεβαστεί αν μη τι άλλο την παλιά τους φιλία. Πάντως, τις τελευταίες μέρες γίνεται μία προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με τον Μουτσινά να ρίχνει κάπως τους τόνους στην κριτική του απέναντι στην Καραβάτου. Οπότε, δε μένει να δούμε αν στη μεγάλη λίστα των προσώπων που έχουν πρόβλημα με τον Μουτσινά προστεθεί οριστικά και αυτό της παρουσιάστριας.