Κανάκης: Αγανάκτισε με τους "αγανακτισμένους"!

07.06.2011
Στο κίνημα των «Αγανακτισμένων» είπε να πάει ο Αντώνης Κανάκη, αλλά φαίνεται ότι μετάνιωσε για την απόφασή του αυτή. Ο λόγος; Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή, «Μένουμε Ελλάδα» πήγε την πρώτη μέρα

Στο κίνημα των «Αγανακτισμένων» είπε να πάει ο Αντώνης Κανάκη, αλλά φαίνεται ότι μετάνιωσε για την απόφασή του αυτή. Ο λόγος; Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή, «Μένουμε Ελλάδα» πήγε την πρώτη μέρα που κατέβηκαν οι «Αγανακτισμένοι» στο Λευκό Πύργο.

Ήθελε ο άνθρωπος να εκφράσει τη συμπαράσταση του στον κόσμο, αλλά και να εκφράσει και ο ίδιος την αγανάκτηση του για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας. Εξάλλου, από το «Ράδιο Αρβύλα» είχε εκφράσει την επιθυμία του να κατέβει και αυτός στην πλατεία, αλλά τότε το μόνο κώλυμα ήταν η εκπομπή. Ωστόσο, τα κατάφερε και βρήκε το χρόνο να πάει στον Λευκό Πύργο.

Αλλά αν ήξερε τι θα του συνέβαινε, δεν θα το έκανε. Τι έγινε; Με το που τον είδαν κάποιοι από τους «αγανακτισμένους» έπεσαν πάνω του, όχι αποδοκιμάζοντας τον (όπως ίσως να περίμενε κανείς), αλλά ζητώντας αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί. Η ατραξιόν της συγκέντρωσης έγινε ο Κανάκης με αποτέλεσμα να έρθει και να αγανακτήσει με τον κόσμο, που έχασαν το νόημα της συγκέντρωσης. Κι επειδή, το όλο σκηνικό δεν του άρεσε καθόλου, αποφάσισε να μην ξαναπάει στη συγκέντρωση.