Συνέλαβαν γνωστό μοντέλο στο Μετρό!

07.06.2011
«Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα» λένε γα τους Έλληνες και τους Ιταλούς αλλά έλα όμως που αυτό δεν ισχύει πάντα. Και για του λόγου το αληθές, μπορείς να ρωτήσεις τη Ρία Αντωνίου. Άμα καταφέρεις, δηλαδή, να την βρεις, διότι κάνει λαμπρή καριέρα στη γείτονα χώρα ως μοντέλο. Μέχρι και στην τηλεόραση θα εμφανιστεί

«Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα» λένε γα τους Έλληνες και τους Ιταλούς αλλά έλα όμως που αυτό δεν ισχύει πάντα. Και για του λόγου το αληθές, μπορείς να ρωτήσεις τη Ρία Αντωνίου. Άμα καταφέρεις, δηλαδή, να την βρεις, διότι κάνει λαμπρή καριέρα στη γείτονα χώρα ως μοντέλο. Μέχρι και στην τηλεόραση θα εμφανιστεί ως συμπαρουσιάστρια – γλάστρα σε ψυχαγωγική εκπομπή. Μιλάμε για μεγαλεία.

Αλλά τι να το κάνεις; Μπορεί το μοντέλο να κάνει καριέρα εκεί, αλλά οι Ιταλοί… δε μασάνε και δεν είχαν πρόβλημα μέχρι… χειροπέδες να της περάσουν. Όπως ακούσαμε το πρωί στην «Πρωινή Μελέτη», η Αντωνίου συνελήφθη στο Μετρό του Μιλάνου, επειδή δεν είχε ανανεώσει την κάρτα της.

Το μοντέλο βιαζόταν να πάει στη δουλειά της κι επειδή δεν προλάβαινε να βγάλει νέα κάρτα, είπε να το ρισκάρει και να μπει λαθραία. Αλλά μάλλον το πρωί εκείνης της μέρας κάποιος ξύπνησε με διάθεση να την.. μουντζώσει, με αποτέλεσμα να την πιάσουν στα πράσα και να την… μαζέψουν. Αλλά αφού πήρε το πρόστιμο και δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις την άφησαν ελεύθερη.