Οι φήμες έκοψαν την περιοδεία της Γκουίνεθ

30.05.2011
Φαίνεται ότι παρότι η ίδια υποστηρίζει ιδιαίτερα τη μουσική στροφή στην καριέρα της, κάτι δεν της βγαίνει όπως το προγραμμάτιζε… Και φταίει η ίδια γι' αυτό.


Φαίνεται ότι παρότι η ίδια υποστηρίζει ιδιαίτερα τη μουσική στροφή στην καριέρα της, κάτι δεν της βγαίνει όπως το προγραμμάτιζε… Και φταίει η ίδια γι' αυτό.

Τον τελευταίο καιρό, η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) έχει δείξει και άλλα ταλέντα της εκτός από τα υποκριτικά.

Εκτός από ένα βιβλίο μαγειρικής που κυκλοφόρησε πρόσφατα με την υπογραφή της, η Πάλτροου έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στο… μικρόφωνο, ετοιμάζοντας ήδη έναν δίσκο.

Η αρχή –τουλάχιστον η επίσημη- έγινε με την ταινία "Country Strong" όπου ερμήνευε μια τραγουδίστρια της κάντρι και πήρε… φόρα, τραγουδώντας ζωντανά μέχρι και στην εκδήλωση για τα βραβεία του εν λόγων είδους μουσικής. Και μάλιστα κερδίζοντας και τα εύσημα…

Όλο αυτό τον καιρό, η συμμετοχή της στην τηλεοπτική εκπομπή "Glee" της έδωσε την ευκαιρία να ερμηνεύσει πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής, αλλά της κόλλησε και μια "ρετσινιά".

Δίπλα της στη σειρά εμφανίζεται ο τραγουδιστής Μάθιου Μόρισον (Matthew Morrison) με τον οποίο –σύμφωνα με τις "κακές γλώσσες"- κάνει περισσότερη παρέα από την… επιτρεπτή.

Έτσι, όταν εκείνος της πρότεινε να τον ακολουθήσει σε μια σειρά εμφανίσεων που πρόκειται να κάνει το καλοκαίρι, "ανοίγοντας" η ίδια τις συναυλίες εκείνη το σκέφτηκε καλά καλά και πολύ ευγενικά, αρνήθηκε.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, η οποία είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή των "Coldplay", Κρις Μάρτιν (Chris Martin), εδώ και επτά χρόνια, μάλλον ζύγιζε καλά τα δεδομένα και σκέφτηκε πως μια τέτοια κίνηση πιθανότατα να έδινε "λανθασμένη εικόνα" της κατάστασης.

Δεν αποκλείεται να σκέφτηκε πως θα έδινε με αυτό τον τρόπο φωτιά στον καπνό που ήδη υπήρχε… "Δεν θα εμφανιστεί σε αυτές τις συναυλίες του, αλλά δεν απέκλεισε να κάνει κάτι τέτοιο στο μέλλον", ανέφερε φίλος της Γκουίνεθ, προσθέτοντας ότι όταν οι δυο τους παραμένουν καλοί φίλοι.

Στο "Glee", η 38χρονη Γκουίνεθ παίζει τη σέξι δασκάλα Χόλι Χόλιντεϊ (Holly Holiday), σκοτεινό αντικείμενο του πόθου για τον συνάδελφό της, Γουίλ Σουέστερ (Will Schuester), τον οποίο ερμηνεύει ο Μόρισον. Οι δυο τους έχουν ήδη ηχογραφήσει ένα ντουέτο με το τραγούδι "Over the rainbow" ενώ στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από "Glee" και το ερωτικό παιχνίδι ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές.

Ζωή Κίττα