Η Μακρυπούλια αποκαλύπτει αν η σχέση της είναι μούφα

27.05.2011
Η Ζέτα Μακρυπούλια μπορεί να είναι λαμπερή περσόνα και ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της Μιχάλη Χατζηγιάννη, όμως δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να πουν ότι αυτή η σχέση είναι ένα ψέμα.

Η Ζέτα Μακρυπούλια μπορεί να είναι λαμπερή περσόνα και ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της Μιχάλη Χατζηγιάννη, όμως δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να πουν ότι αυτή η σχέση είναι ένα ψέμα.

Η Ζέτα λοιπόν άνοιξε την καρδούλα της στο περιοδικό Celebrity και έβγαλε από μέσα της όλα όσα την έπνιγαν για όλους αυτούς που τα λένε αυτά: "Λυπάμαι πραγματικά όλους αυτούς τους ανθρώπους. Τους λυπάμαι γιατί σίγουρα κάτι έχει πάει πολύ στραβά στην ζωή τους. Σίγουρα τους λείπει κάτι βασικό που ίσως είναι η αγάπη γιατί διαφορετικά δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον άλλο λόγο ώστε κάποιος να σκεφτεί αλλά και να διατυπώσει δημόσια έναν τέτοιο ισχυρισμό. Δεν μπορούν να νιώσουν τίποτα πέρα από αρνητικά συναισθήματα. Πραγματικά είναι πολύ κρίμα να ζεις έτσι. Αυτό που κάνω είναι να τους αγνοώ. Τόσα προβλήματα έχουν, γιατί να τους φορτώσω κι εγώ άλλο ένα;", δήλωσε το Ζετάκι και βούλωσε κάποια στόματα.

Τι να κάνεις, έτσι είναι τα δημόσια πρόσωπα, Ζετάκι δέχονται την κριτική από παντού αλλά κυρίως από τα μέσα. Και πώς το αντιμετωπίζει αυτό το Ζετάκι: "Αναμφίβολα το επάγγελμά μας εμπεριέχει την έκθεση στην δημοσιότητα. Είναι μέρος της δουλειάς μας να ασχολούνται τα media με την επαγγελματική μας ζωή αλλά και να θέλουν να μάθουν και κάτι παραπάνω για τα προσωπικά μας. Είναι θεμιτό και κατανοητό μέχρι εκεί που δεν σε προσβάλλει και δεν καταπατά την προσωπική σου ζωή όλο αυτό. Όσον αφορά στην συγκεκριμένη ερώτηση, θεωρώ πως δόθηκε αδίκως μεγάλη έκταση στο θέμα αυτό. Είναι η υπερβολή που επικρατεί στον χώρο αυτό μερικές φορές",δήλωσε το ελαφρώς θιγμένο Ζετάκι. Τι να κάνεις χρυσή μου, έτσι είναι αυτά αν θέλεις τηλεόραση θα πάρεις και τα παρελκόμενα.

Το Ζετάκι φαίνεται ότι το ξέρει αυτό καλά: "Αυτό το γεγονός ήταν από τα ακραία. Μπορώ και έχω μάθει αναγκαστικά να δέχομαι κριτική, σχόλια παπαράτσι, αδιακρισίες, προσβολές, αλλά όλα αυτά εγώ, η Ζέτα. Όταν όμως πλησιάζουν τους δικούς μου ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα τι τους περιμένει, εκεί αντιδρώ. Εμένα μπορούν να μου κάνουν ό,τι θέλουν. Εμένα μπορούν να μου κάνουν ό,τι θέλουν, είμαι μαθημένη, αλλά δεν επιτρέπω να εκμεταλλεύονται τους δικούς μου", είπε και βρόντηξε το Ζετάκι που όλα και όλα βάζει το κορμί της (και τι κορμί) μπροστά για να προστατεύσει την οικογένεια!

Ελένη Αναστασάκη