Παπαβασιλείου: "Νόμιζα πώς βρήκα τον έρωτα, αλλά..."

26.05.2011
Εξώφυλλο σε εβδομαδιαίο περιοδικό είναι η Έλενα Παπαβασιλείου, αλλά έχω να πω ότι τούτο το κορίτσι είναι γεμάτο εκπλήξεις. Ντυμένη βγήκε στο εξώφυλλο, με κοντό σορτσάκι και πουκάμισο, που ναι μεν αποκαλύπτονταν

Εξώφυλλο σε εβδομαδιαίο περιοδικό είναι η Έλενα Παπαβασιλείου, αλλά έχω να πω ότι τούτο το κορίτσι είναι γεμάτο εκπλήξεις. Ντυμένη βγήκε στο εξώφυλλο, με κοντό σορτσάκι και πουκάμισο, που ναι μεν αποκαλύπτονταν τα καλλίγραμμα πόδια της και λίγη κοιλιά, αλλά για τα δεδομένα της Έλενας και αυτά που βλέπουμε στην εκπομπή της, είναι λίγα.

Αυτό είναι το αρχικό σοκ που πάθαμε. Μετά ακολούθησε κι άλλο, όταν η παρουσιάστρια του «Πάνω στην Ώρα» μίλησε για τον έρωτα και για τις σχέσεις. «Έχω βρεθεί πολύ κοντά στον έρωτα, αλλά…» λέει η Έλενα και με αγωνία διαβάζουμε τη συνέχεια: «ή εκείνος δεν ήταν ο κατάλληλος ή εγώ έχω κάνει κάπου λάθος» παραδέχεται με μπόλικη διάθεση αυτοκριτικής. Κι εννοείται ότι το μυαλό μας έτρεξε αμέσως στις φήμες που ακούγονταν τον τελευταίο καιρό για συνάδελφό της.

Αλλά η Έλενα αμέσως έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν πρόκειται για κάποιο από τα ονόματα που ακούγονταν. Δηλώνει, όμως, έτοιμη να ερωτευτεί παράφορα. Αρκεί να βρεθεί εκείνος που θα της γκρεμίσει τον τοίχο που έχει υψώσει μέσα της. Βλέπεις, όπως λέει, η τηλεόραση δυσκολεύει τις ανθρώπινες σχέσεις. Αυτό πάλι, ποτέ δεν το κατάλαβα, αλλά δεν θα το αναλύσω κιόλας. Πάλι καλά που δεν είμαι στην τιβί, γιατί που να βρισκόταν ο… Μπομπ ο Μάστορας να γκρεμίζει με τον κασμά τον εσωτερικό μου τοίχο. Άσε, που θα πήγαινε πρώτα για τον τοίχο της Έλενας.