Θύμα κλοπής η Δήμητρα Ματσούκα!

08.08.2008
Σε μεγάλους μπελάδες μπήκε καλοκαιριάτικα η Δήμητρα Ματσούκα και αυτό λόγω της αφηρημάδας της! Ξέχασε την τσάντα της σε εστιατόριο της Επιδαύρου και όταν την αναζήτησε, είχε κάνει φτερά!
Σε μεγάλους μπελάδες μπήκε καλοκαιριάτικα η Δήμητρα Ματσούκα και αυτό λόγω της αφηρημάδας της! Ξέχασε την τσάντα της σε εστιατόριο της Επιδαύρου και όταν την αναζήτησε, είχε κάνει φτερά! Μέσα είχε χρήματα και την ταυτότητά της, που δυστυχώς αναγκάστηκε να εκδώσει για ακόμα μία φορά μέσα σε δύο χρόνια!

Αλλοι χάνουν κινητά τηλέφωνα, άλλοι ακριβούς αναπτήρες και άλλοι τσάντες. Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει η γλυκιά Δήμητρα Ματσούκα πώς έγινε και ξέχασε την τσάντα της στις τουαλέτες εστιατορίου, με αποτέλεσμα να κλαπεί από αγνώστους. Η ηθοποιός περιοδεύει αυτό το καλοκαίρι ανά την Ελλάδα, πρωταγωνιστώντας στην παράσταση «Βάτρα-Χ» του Αριστοφάνη, με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη συμπρωταγωνιστή και σκηνοθέτη τον Δημήτρη Λιγνάδη. Μετά το τέλος των πολυσυζητημένων παραστάσεων που έδωσαν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, το ζεύγος Ματσούκα - Βιγκόπουλος παρέα με τον Μαρκουλάκη και τον Λιγνάδη θέλησαν να φάνε σε γνωστό εστιατόριο-ταβέρνα της περιοχής. Ως γυναίκα (σ.σ.: γυναικάρα θα λέγαμε) κάποια στιγμή πήγε στην τουαλέτα, προκειμένου να φρεσκάρει το μακιγιάζ της.

Λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε στο τραπέζι και συνέχισε το γεύμα με τη χαρούμενη συντροφιά της, όταν κάποια στιγμή θέλησε να πάρει κάτι από την τσάντα της. Τότε συνειδητοποίησε έκπληκτη ότι δεν την είχε μαζί της. Έτρεξε αμέσως στην τουαλέτα μήπως τη βρει, ενώ στη συνέχεια έψαξε και το χώρο γύρω από το τραπέζι που έτρωγαν, αλλά φαίνεται ότι ήταν πλέον αργά. Ρώτησε τους υπεύθυνους του μαγαζιού αν βρήκαν κάποιο μικρό μαύρο τσαντάκι, αλλά δεν είχε δει κανείς τίποτα. Ευτυχώς, δεν είχε μαζί της πολλά χρήματα, αλλά μέσα στην τσάντα της βρισκόταν η ταυτότητά της, την οποία μόλις πριν από δύο χρόνια είχε εκδώσει, αφού την είχε χάσει πάλι. Έτσι, για ακόμα μία φορά η εντυπωσιακή ηθοποιός θα αναγκαστεί να τρέξει σε αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να γίνει πάλι νόμιμη πολίτης! Β.Σ.