Ποιον φοβάται η Άννα Βίσση;

04.08.2008
Ακόμα δεν μπορεί να ξεχάσει τον άγνωστο άντρα που της επιτέθηκε έξω από το σπίτι της στην Εκάλη πριν από λίγα χρόνια η Άννα Βίσση. Ένα περιστατικό

από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Ακόμα δεν μπορεί να ξεχάσει τον άγνωστο άντρα που της επιτέθηκε έξω από το σπίτι της στην Εκάλη πριν από λίγα χρόνια η Άννα Βίσση. Ένα περιστατικό που έκτοτε την έχει στιγματίσει και κάνει ό,τι μπορεί για να νιώσει περισσότερη ασφάλεια εντός και εκτός του σπιτιού της. Όπως η τελευταία της κίνηση, για παράδειγμα, που πλήρωσε 40.000 ευρώ προκειμένου να αποκτήσει ένα υπερσύγχρονο σύστημα ασφαλείας.

Περνώντας κάποιος έξω από το σπίτι της απόλυτης Ελληνίδας pop star Άννας Βίσση, θα διαπιστώσει σημαντικές αλλαγές. Αλλαγές που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια τόσο της ίδιας όσο και όλων όσοι διαμένουν μαζί της στην Εκάλη. Αφορμή, όπως αναφέραμε και παραπάνω, είναι ένας άντρας, που συχνά πυκνά κάνει την εμφάνισή του στα μέρη της, ο οποίος μάλιστα πριν από περίπου τρία χρόνια την πλησίασε καθώς έβγαινε από το αυτοκίνητό της. Τότε η Άννα έμενε μαζί με τον Νίκο Καρβέλα και επέστρεφε από το εξωτερικό μαζί με την κόρη τους. Ήταν αργά και στο σπίτι δεν υπήρχε κανείς. Μόλις η Άννα είδε αυτόν τον άντρα κακοντυμένο και αγενή, αναστατώθηκε και έτρεξε όσο πιο γρήγορα μπορούσε να μπει μέσα στο σπίτι. Ποτέ της δεν έμαθε αν ήταν κλέφτης και ήθελε να της κάνει κακό ή αν επρόκειτο για κάποιον από τους εκατοντάδες φανατικούς θαυμαστές της , που, ως γνωστόν, πολλές φορές ξεφεύγουν από τα όρια! Αξίζει να αναφέρουμε πως σε εκείνο το περιστατικό η Άννα είχε τρομάξει τόσο πολύ, που την επόμενη μέρα έβαλε για πρώτη φορά σύστημα ασφαλείας με κάμερες στο σπίτι της.

Πριν από λίγο καιρό όμως αναγκάστηκε να ανανεώσει το σύστημα ασφαλείας, τοποθετώντας 14 υπερσύγχρονες κάμερες εντός σπιτιού και άλλες τόσες εκτός και περιμετρικά του κήπου, αφού κάποιοι την ενημέρωσαν ότι ο συγκεκριμένος άντρας έκανε πάλι την εμφάνισή του στον περίγυρο του σπιτιού. Όποιος γνωρίζει την Άννα προσωπικά και έχει την πολυτέλεια να μπαίνει στο σπίτι της πιθανότατα να έχει δει και τον ειδικό χώρο που έχει διαμορφώσει ένα μικρό δωμάτιο με μόνιτορ, για να παρακολουθεί, εάν χρειαστεί, οτιδήποτε συμβαίνει σε όλους τους χώρους. Μπορεί η τραγουδίστρια να έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και να πλήρωσε 40.000 ευρώ, όμως εξασφάλισε έτσι κάτι που έχει άμεση ανάγκη, την ασφάλειά της! Πλέον λοιπόν δεν έχει τον ίδιο φόβο μήπως βρεθεί και πάλι αμήχανη μπροστά στον οποιοδήποτε άγνωστο στην είσοδο του σπιτιού της ή μέσα σ' αυτό! Τουλάχιστον τώρα θα υπάρχουν και αποδείξεις!