Κάρλα Μπρούνι: «Θέλω μωρά από τον Νικολά Σαρκοζί»

30.07.2008
Η πρώτη κυρία της Γαλλίας σχεδιάζει να δημιουργήσει οικογένεια.

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας σχεδιάζει να δημιουργήσει οικογένεια.

Μόλις πέντε μήνες παντρεμένη με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, μετά από θυελλώδη σχέση, η κυρία Μπρούνι-Σαρκοζί ελπίζει να κάνει πολλά μωρά μαζί του, όσο είναι καιρός.

Στις αρχές του μήνα, το πρώην ιταλικής καταγωγής μοντέλο διέψευσε φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη και απέδωσε την φουσκωμένη κοιλιά της σε μερικά παραπανίσια κιλά.

Αλλά αν μείνει έγκυος θέλει να γίνει φυσιολογικά. Ακόμη και αν γνωρίζει ότι οι πιθανότητες σύλληψης μειώνονται μετά τα 40, η πρώτη κυρία της Γαλλίας είναι κατά των εξωσωματικών μεθόδων.

Στο τελευταίο τεύχος του "Vanity fair" που φιλοξενούσε συνέντευξη της δήλωσε: «Θα ήθελα να κάνω παιδιά με τον Νικολά. Ελπίζω ακόμη να μπορώ. Αν μου συμβεί θα είμαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου, αλλά ακόμη και αν δεν είμαι τυχερή δεν θα πέσω να πεθάνω. Αν η ζωή, δεν μου δώσει άλλο παιδί, δεν πειράζει. Μου έχει δώσει ήδη πάρα πολλά»

Η Μπρούνι έχει ήδη έναν 7χρονο γιό, τον Αουρέλιο από την σχέση της με τον καθηγητή ψυχολογίας Ραφαέλ Ενθοβεν, ενώ ο 53χρονος Σαρκοζί έχει τρία παιδιά από τους δύο προηγούμενους γάμους.