Μισέλ Φάιφερ και Νικόλ Κίντμαν στοιχηματίζουν για τον Κλούνεϊ

30.07.2008

Μετά από δέκα συνεχή χρόνια στην πρώτη θέση των πιο περιζήτητων εργένηδων του Χόλυγουντ, ο Τζωρτζ κερδίζει δικαίως τον τίτλο του απόλυτου εργένη!

Ο Κλούνεϊ, 47 χρόνων σήμερα, έχει κάνει ένα μόνο γάμο με την ηθοποιό Τάλια Μπάλσαμ, ο οποίος κράτησε από το 1989 μέχρι το 1993.

Από τότε υποστήριζε ότι δεν πρόκειται να ξαναπαντρευτεί, ούτε θα κάνει παιδιά, αλλά οι φίλες του Μισέλ Πφάιφερ και Νικόλ Κίντμαν του έβαλαν στοίχημα 10.000 δολάρια η καθεμία ότι θα γίνει πατέρας πριν κλείσει τα 40. Αφού προφανώς έχασαν, του έστειλαν τα κέρδη του με μια επιταγή η καθεμιά τους, αλλά αυτός τους επέστρεψε τις επιταγές στοιχηματίζοντας τα διπλά ότι δεν πρόκειται να κάνει παιδιά ούτε μέχρι τα 50

Ο Κλούνει γνώρισε την νικήτρια του ριάλιτυ "Fear Factor" Σάρα Λάρσον στα μέσα του 2007, αλλά το Μάιο του 2008 έγινε γνωστό ότι χώρισαν.

Ετσι η Σάρα έχασε την ευκαιρία να κερδίσει τον πιο περιζήτητο εργένη και ο Κλούνει προς το παρόν κερδίζει το στοίχημα!

Οι δέκα πιο περιζήτητοι πιο περιζήτητοι εργένηδες του Χόλιγουντ είναι κατά σειρά: Τζόρτζ Κλούνεϊ, Λεονάρντο ντι Κάπριο, Μάθιου Μακόναχι, Ράιαν Σικρεντ, Βίνς Βονς, Τζέιμι Φοξ, Οουεν Γουίλσον, Ορλάντο Μπλούμ, Μπρούς Γουίλις, Τζον Μάγιερς.