Έσφιξαν τα λουριά για τη Λίντσεϊ Λόχαν

01.06.2010
Η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) παλεύει να εξοικειωθεί με το χοντροκομμένο βραχιόλι αστραγάλου για τη μέτρηση του αλκοόλ που την ανάγκασε να φοράει διαρκώς, η σκληροπυρηνική δικαστής Μάρσα Ρέβελ (Marsha Revel) πριν μερικές εβδομάδες και μέχρι την επόμενη συνάντησή τους, τον Ιούλιο.

Η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) παλεύει να εξοικειωθεί με το χοντροκομμένο βραχιόλι αστραγάλου για τη μέτρηση του αλκοόλ που την ανάγκασε να φοράει διαρκώς, η σκληροπυρηνική δικαστής Μάρσα Ρέβελ (Marsha Revel) πριν μερικές εβδομάδες και μέχρι την επόμενη συνάντησή τους, τον Ιούλιο.

Το βραχιόλι αυτό που στόχο έχει να μετράει το αλκοόλ που έχει καταναλώσει ο κάτοχός του, θα κρατήσει συντροφιά στην σκανδαλιάρα ΛίΛο μέχρι ν' αποφασίσει η δικαστής για το αντίθετο και ήδη η 23χρονη Λόχαν απευθύνθηκε στον Οίκο "Channel" για βοήθεια. Η Λίντσεί επιθυμεί να μετατρέψει το "SCRAM" (όπως ονομάζεται η κινητή συσκευή παρακολούθησης του αλκοόλ) από ανεπιθύμητο εργαλείο σε μοδάτο κόσμημα- αξεσουάρ.

Αυτό που ζητά η διάσημη σταρ από τους υπευθύνους του γνωστού Οίκου Μόδας είναι να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να καμουφλάρουν το βραχιόλι που θ' αναγκαστεί να φορά η Λίντσεϊ σε όλες τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η ΛίΛο έγραψε για την επιθυμία της αυτή, σχετικό post στο "Twitter", όπου ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Θα μπορούσε ο Οίκος 'CHANEL' να με βοηθήσει να καλύψω κάπως το βραχιόλι SCRAM που αναγκάζομαι να φοράω έτσι ώστε να καταφέρω να φορέσω ένα σικ φόρεμα; Ίσως; Σας παρακαλώ;"

Όσο για το πώς δείχνει το βραχιόλι στον αστράγαλο της Λόχαν, η ίδια αποφάσισε να μας βγάλει από την αγωνία και ανέθεσε στον φωτογράφο φίλο της Τάιλερ Σίλντς (Tyler Shields) - ο ίδιος καλλιτέχνης που την είχε φωτογραφήσει με ένα όπλο στο στόμα για το εξώφυλλο βιβλίου του προκαλώντας έντονα σχόλια - να τραβήξει τις πρώτες φωτογραφίες ποζάροντας άνετη και χαλαρή μπροστά του.

Στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν την περασμένη Παρασκευή, η Λόχαν είναι ξαπλωμένη σ' ένα καναπέ διαβάζοντας ένα βιβλίο και φορώντας ένα στενό παντελόνι τζιν. Εκεί, η Λόχαν δείχνει χαλαρή ενώ ο σωρός με τα κουτάκια από τελειωμένα αναψυκτικά στο τραπεζάκι μπροστά της, μαρτυρούν πως δεν το βραχιολάκι λειτουργεί μια χαρά! Σε άλλη πόζα, η 23χρονη ηθοποιός φορά καυτό σορτσάκι με μπότες που κρύβουν το βραχιόλι παρακολούθησης.

Άλλωστε, η Λόχαν, που θα ενσαρκώσει τη γνωστή πορνοστάρ Λίντα Λόβλεϊς (Linda Lovelace) στη νέα ταινία του Μάθιου Γουάιλντερ (Matthew Wilder) συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό να περπατά με ένα μπουκαλάκι νερό στο χέρι ενώ όπως αναφέρουν πηγές του "TMZ.com", η ΛίΛο έχει δώσει όρκο να μην πατήσει το πόδι της σε κάποιο κλαμπ του Χόλιγουντ που οι πειρασμοί του αλκοόλ θα την περικύκλωναν.

Η ίδια κατανόησε πως έπρεπε ν' απομακρυνθεί από τους φίλους εκείνους που αποτελούσαν κακή επιρροή για την ίδια, για να καταφέρει επιτέλους να ξεμπλέξει από την κακιά συνήθεια του αλκοόλ.

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια