Κορομηλά - Σαρτίνι: Σχέσεις στον πάγο

22.02.2011
Λαμπερά shows, ταξίδια στην Ιταλία και μια σχέση πάθους συνοδευόμενη από δηλώσεις απόλυτου έρωτα. Τι μεσολάβησε ώστε ο Σteφανο σαρτίνι να έχει για όλους έναν καλό λόγο εκτός από την πρώην αγαπημένη του, Ρούλα Κορομηλά;

Η επανεμφάνιση της Ρούλας Κορομηλά στην παρουσίαση του «Greek Idol» τον περασμένο Απρίλιο συνοδεύτηκε από δημοσιεύματα που την ήθελαν να συνεργάζεται και πάλι με τον Στέφανο Σαρτίνι. Αλλωστε, το πρώην ζευγάρι μετά τον χωρισμό του είχε κρατήσει χαμηλούς τόνους και ο Ιταλός σκηνοθέτης εκφραζόταν πάντα με θετικά σχόλια για τη Ρούλα. Οταν στα τέλη του καλοκαιριού ανακοινώθηκε πως η Ρούλα θα είναι τελικά η οικοδέσποινα του «Big Brother» οι φήμες που την ήθελαν να έχει και πάλι στο ακουστικό της τον Στέφανο επανήλθαν δριμύτερες. Μάλιστα, ο ίδιος είχε δηλώσει: «Με τη Ρούλα πάντα μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Δεν σταματήσαμε ποτέ να επικοινωνούμε. Κάτι συζητάμε, όμως δεν θα ήθελα να επεκταθώ».

Ο ίδιος αναίρεσε τον εαυτό του πριν μερικές μέρες, όταν σε συνέντευξή του ανέφερε πως δεν θα ήθελε να ξανασυνεργαστεί με εκείνη. «Εγώ κάνω και άλλες δουλειές. Δεν περιμένω τη Ρούλα. Ούτως ή άλλως, δουλεύω πολύ και συνέχεια», είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως δεν του άρεσε η Ρούλα στο «Big Brother». Το καλύτερο βέβαια το φύλαξε για το τέλος λέγοντας πως το «Big Brother» θα μπορούσε να το κάνει πολύ καλά η Ελένη Μενεγάκη!

Τα πράγματα όμως δεν έγιναν ακριβώς έτσι. «Ο Στέφανο όταν έμαθε ότι η Ρούλα θα κάνει το «Greek Idol» ενδιαφέρθηκε. Επικοινώνησε με τη Ρούλα και της είχε εκφράσει την πρόθεσή του να συνεργαστούν ξανά. Εκείνη δεν ήταν αρνητική. Το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν έγινε γνωστό πως η Ρούλα θα έκανε τελικά το “Big Brother”, οι πιέσεις τόσο προς την ίδια όσο και προς το περιβάλλον της εντάθηκαν», μας είπε πρόσωπο που γνωρίζει αρκετά καλά το όλο παρασκήνιο. Τι λοιπόν μεσολάβησε και δεν προχώρησε αυτή η συνεργασία; «Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα τον είχαν οι Γερμανοί. Σε επίπεδο παραγωγής, συνεργατών ακόμη και των συμμετεχόντων κυρίως στο “Big Brother”. Και αυτό φυσικά δεν ισχύει μόνο για τις εκπομπές της Ρούλας. Οι νέοι ιδιοκτήτες του ALPHA λειτουργούν αρκετά συγκεντρωτικά όσον αφορά το στήσιμο ολόκληρου του προγράμματος του καναλιού», μας επισήμανε με νόημα άνθρωπος που γνωρίζει άριστα τα τεκταινόμενα στο κανάλι της Κάντζας.

Η πικρία, λοιπόν, του Στέφανο που δεν προχώρησε η συνεργασία του με τη Ρούλα τον οδήγησε λογικά στις συγκεκριμένες δηλώσεις που μοιάζουν αντικειμενικά λίγο άκομψες, αν αναλογιστεί κανείς πως ό,τι και να θέλει κανείς να σούρει στην εθνική μας ξανθιά η στήριξή της προς τον άγνωστο έως τότε Ιταλό σκηνοθέτη ήταν κάτι παραπάνω απο ουσιαστική, κάτι που όλοι στον χώρο γνωρίζουν. Αλλωστε, μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τη Ρούλα ο σκηνοθέτης δεν έκανε κάποιο ιδιαίτερο project στη χώρα μας, εκτός ίσως από τα προνηπιακά shows της Patty.

Από την πλευρά της, η Ρούλα Κορομηλά δεν σχολιάζει το θέμα ούτε στους πλέον στενούς της συνεργάτες. Η παρουσιάστρια συνεχίζει ακάθεκτη την προετοιμασία του «Greek Idol», που θα της δώσει λογικά την ευκαιρία να διώξει τη ρετσινιά του «Big Brother» που τη δυσκόλεψε φέτος. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι απο τον κύκλο επαφών της παρουσιάστριας ο επόμενος προς οριστική αποχώρηση έχει ιταλικό ονοματεπώνυμο!

Ερωτικό Ιστορικό
Συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα πλατό του Ciao ΑΝΤ1. Ο τότε ισχυρός άνδρας του καναλιού του Αμαρουσίου Νίκος Μαστοράκης ήθελε Ιταλό σκηνοθέτη για το νέο show και έτσι φέρνει στην Ελλάδα τον Στέφανο Σαρτίνι. Πολύ σύντομα τη Ρούλα και τον σκηνοθέτη της θα ενώσει ένας δυνατός έρωτας. Εκείνος ακολουθεί τη Ρούλα στο MEGA μετά το σπάσιμο του συμβολαίου της με τον ANT1 και δημιουργούν το «Mπράβο». Τα δημοσιεύματα της εποχής κάνουν λόγο για μια παθιασμένη σχέση που θα οδηγήσει το ζευγάρι στα σκαλιά της εκκλησίας. Η αλήθεια είναι πως πράγματι ήταν μια σχέση πάθους με τα πάνω της και τα κάτω της, που πολλές φορές έβγαιναν και στον «αέρα» του «Μπράβο». Οταν ήταν στα καλά τους με ερωτικά υπονοούμενα και όταν ήταν τσακωμένοι με on air μπηχτές. Παρά τα προβλήματα, η σχέση κράτησε σχεδόν πέντε χρόνια. Μάλιστα, τον Σεπτέμβριο του 1997, παραμονές της έναρξης της νέας σεζόν, το ζευγάρι φωτογραφίζεται μαζί για το εξώφυλλο περιοδικού με την δήλωση «Ζούμε έναν μαραθώνιο έρωτα». Η Ρούλα πηγαίνει στην Ιταλία, μαθαίνει τη γλώσσα (;) και οι φήμες για γάμο φουντώνουν ακόμη περισσότερο. Οι φήμες λένε πως το φινάλε γράφτηκε ένα καλοκαιρινό βράδυ στη Σύρο, όταν η Ρούλα κατά τη διάρκεια του «Mπράβο» αντιλήφθηκε πως ο Στέφανο είχε σχέση με την καλεσμένη της εκπομπής, την παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης Κατερίνα Λάσπα.

ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΧΑΣ