Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατηγορείται για κλοπή

21.02.2011
Αγωγή δισεκατομμυρίων δολαρίων αντιμετωπίζει η 29χρονη τραγουδίστρια, η οποία κατηγορείται ότι η νέα της επιτυχία δεν είναι και τόσο… δική της.

Αγωγή δισεκατομμυρίων δολαρίων αντιμετωπίζει η 29χρονη τραγουδίστρια, η οποία κατηγορείται ότι η νέα της επιτυχία δεν είναι και τόσο… δική της.

Το βίντεο για το νέο σίνγκλ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) με τίτλο "Hold It Against Me" μπορείτε να το δείτε στο πρώτο μέρος του βίντεο που συνοδεύει την είδηση- έκανε το ντεμπούτο του την περασμένη εβδομάδα, έμελε όμως να ανάψει… φωτιές.

Οι αμερικανοί τραγουδιστές Ντέιβιντ (David) και Χάουαρντ Μπέλαμι (Howard Bellamy) το άκουσαν και τρελάθηκαν, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ τους θύμισε την επιτυχία που έκαναν οι ίδιοι ως Bellamy Brothers το 1979 με τίτλο "If I Said You Had A Beautiful Body Would You Hold It Against Me". (Δείτε το τραγούδι στο δεύτερο μέρος του βίντεο που ακολουθεί).

Οι αδελφοί Μπέλαμι ισχυρίζονται ότι η Μπρίτνεϊ τους "κατάκλεψε" και δηλώνουν ότι δεν θα καθίσουν με σταυρωμένα χέρια. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικηγόροι τους ετοιμάζονται ήδη για τη συνάντηση με τους δικηγόρους της σταρ.

"Ο Χάουαρντ και εγώ δεν έχουμε κανένα προσωπικό θέμα με την Μπρίτνεϊ. Είναι ένα ταλαντούχο κορίτσι. Επαγγελματικά όμως νιώθουμε ότι μας έχει κατακλέψει", υποστήριξε μιλώντας στην Daily Star ο 60χρονος Ντέιβιντ, αποκαλύπτοντας ότι οι νομικές διαδικασίες για "δικαίωσή τους" έχουν ήδη ξεκινήσει.

Από τη πλευρά της Σπίαρς η μόνη αντίδραση ήρθε μέσω του εκπροσώπου της, ο οποίος υποστήριξε ότι εφόσον το ζήτημα είναι πια νομικό, δεν θα υπάρξει κανένα σχόλια πριν "μιλήσουν" οι δικηγόροι.

Όσο για το αμφιλεγόμενο βίντεο της 26χρονης σταρ, ο μάνατζέρ της, Λάρι Ρούντολφ (Larry Rudolph) ισχυρίστηκε ότι "πρόκειται στην πραγματικότητα για τις δύο διαφορετικές Μπρίτνεϊ που υπάρχουν, αλλά και για το ότι δείχνει τη δύναμή της καθώς και ότι είναι ακόμη στην κορυφή ύστερα από όλα όσα έχουν γίνει".

Ακούστε και τα δύο τραγούδια και βγάλτε τα συμπεράσματά σας –μέχρι να βγουν και τα επίσημα δηλαδή.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα