Η μάχη της Νικόλ με την υπογονιμότητα

21.02.2011
Μόλις τον περασμένο μήνα η διάσημη 43χρονη ηθοποιός από την Αυστραλία μας άφησε όλους άφωνους αποκαλύπτοντας ότι γεννήθηκε η δεύτερη κορούλα της –χωρίς όμως κανείς να την έχει δει ούτε στο περίπου έγκυο.


Μόλις τον περασμένο μήνα η διάσημη 43χρονη ηθοποιός από την Αυστραλία μας άφησε όλους άφωνους αποκαλύπτοντας ότι γεννήθηκε η δεύτερη κορούλα της –χωρίς όμως κανείς να την έχει δει ούτε στο περίπου έγκυο.

Όπως εξήγησε αμέσως αργότερα η Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman), το μωράκι γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας και ο λόγος για τον οποίο δεν είχε αναφέρει νωρίτερα κάτι σχετικό ήταν επειδή ήθελαν να προστατεύσουν τη μικρή καθώς και όλους όσους εμπλέκονται στην κατάσταση.

Τώρα όμως, φαίνεται πως ήρθε η κατάλληλη ώρα για τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό να αποκαλύψει και μερικά πράγματα παραπάνω.

Η Νικόλ Κίντμαν εμφανίστηκε στην αυστραλέζικη τηλεοπτική εκπομπή "60 Minutes" όπου εκτός από λεπτομέρειες για τα προβλήματα γονιμότητας που αντιμετώπιζε μαζί με τον σύζυγό της Κιθ Ούρμπαν (Keith Urban), δεν δίστασε να δείξει στην κάμερα φωτογραφίες με τις δύο κορούλες της, από το κινητό της τηλέφωνο. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το διαφημιστικό της συγκεκριμένης εκπομπής.

Χαμογελώντας συνέχεια, η διάσημη χαζομαμά, έψαξε στις φωτογραφίες του iPhone της και τελικά επέλεξε μία όπου η μεγάλη αδελφή Σάντεϊ Ρόουζ (Sunday Rose) αγκαλιάζει προστατευτικά τη μικρή Φέιθ (Faith) χουζουρεύοντας στο κρεβάτι.

Στη συνέχεια, η Νικόλ ανοίχτηκε ιδιαίτερα μιλώντας για τη μάχη που έδωσαν με τον άντρα της ενάντια στην υπογονιμοτητα μετά τη γέννηση της πρώτης τους κόρης, που τελικά τους οδήγησε στην απόφαση να επιλέξουν τη λύση της παρένθετης μητέρας.

"Οποιοσδήποτε έχει βρεθεί στη θέση του να προσπαθεί να κάνει ένα παιδί και να μην μπορεί, γνωρίζει την απογοήτευση, τον πόνο και την απώλεια που βιώνεις στον αγώνα σου με τη γονιμότητα", εξομολογήθηκε συγκινημένη η ηθοποιός, η οποία κατά την διάρκεια του πρώτου της γάμου με τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise) είχε υιοθετήσει δύο παιδιά, τον 15χρονο Κόνορ (Connor) και τη 185χρονη σήμερα Ιζαμπέλα (Isabella).

Κατά τα άλλα, όπως φαίνεται, η Νικόλ Κίντμαν έχει βρει στο πρόσωπο του τραγουδιστή της κάντρι συζύγου της –ο οποίος επίσης δείχνει να έχει ξεπεράσει για τα καλά τα όποια προβλήματα εθισμού αντιμετώπιζε τον πρώτο του γάμου τους- το έτερό της ήμισυ.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα