Μάικλ Ντάγκλας: "Νίκησα τον καρκίνο"

11.01.2011
Πέντε μήνες πέρασαν από τότε που ο 66χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο στον λάρυγγα και σήμερα ο ίδιος δηλώνει περίτρανα ότι ο κακός όγκος εξαφανίστηκε.


Πέντε μήνες πέρασαν από τότε που ο 66χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο στον λάρυγγα και σήμερα ο ίδιος δηλώνει περίτρανα ότι ο όγκος εξαφανίστηκε.

"Με τον όγκο να έχει φύγει και με όσα γνωρίζω πια για το συγκεκριμένο είδος καρκίνου, οι πιθανότητες λένε ότι τον έχω νικήσει για τα καλά", ισχυρίστηκε ο Μάικλ Ντάγκλας (Michael Douglas) μιλώντας στον δημοσιογράφο Ματ Λάουερ (Matt Lauer) του NBC και στην εκπομπή του "Today show".

Ήταν η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του βετεράνου ηθοποιού από τότε που ολοκλήρωσε τη θεραπεία με τις χημειοθεραπείες και πραγματικά δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την εξέλιξη της υγείας του.

Βέβαια, μπορεί ο Ντάγκλας να νιώθει ήδη νικητής, αλλά οι γιατροί τον έχουν προειδοποιήσει ότι δεν θα έπρεπε να ξεγράψει έτσι εύκολα την ασθένεια, τονίζοντας ότι όπως έφυγε ο καρκίνος, έτσι μπορεί και να ξανάρθει.

"Είμαι 66 τώρα, αλλά είμαι πολύ τυχερός. Η μητέρα μου είναι 88 και ο πατέρας μου 94. Όπως καταλαβαίνετε νιώθω πολύ καλά για τα γονίδιά μου", παραδέχτηκε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Μάικλ Ντάγκλας.

Κατά τα άλλα ο ηθοποιός που χρέωσε την αρρώστια του κυρίως στις καταχρήσεις που έκανε στη ζωή του ως προς το αλκοόλ και το κάπνισμα είναι αποφασισμένος να πολεμήσει τον καρκίνο μέχρι το τέλος, έχοντας πάντα στο πλάι του την κατά 24 χρόνια νεώτερη σύζυγό του, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς (Catherine Zeta Jones) και τα δύο τους παιδιά, τον 10χρονο Ντίλαν (Dylan) και την 7χρονη Καρίς (Carys).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα