Σωσίας της Χάρλεϊ το νέο αμόρε του πρώην της

10.01.2011
Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, λέει ο λαός μας και φαίνεται πως ο βαθύπλουτος Ινδός επιχειρηματίας ξέρει να το σερβίρει ωραιότατα.


Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, λέει ο λαός μας και φαίνεται πως ο 46χρονος βαθύπλουτος Ινδός επιχειρηματίας ξέρει να το σερβίρει ωραιότατα.

Δεν πέρασε καλά καλά ένας μήνας από την επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους -η οποία ακολούθησε την αποκάλυψη της σχέσης της Λίζ Χάρλεϊ (Liz Hurley) με τον Αυστραλό άσσο του κρίκετ Σέιν Γουορν (Shane Warne)- και ο Αρούν Ναγιάρ (Arun Nayar) κυκλοφόρησε με νέα, αιθέρια παρουσία στο πλευρό του.

Και να ήταν μόνο αυτό, άντε, πάει κι έρχεται! Έλα που η Κιμ Τζόνσον (Kim Johnson) -έτσι είναι το όνομά της- είναι φτυστή η πρώην κυρία Ναγιάρ, εκτός από μια "μικρή" λεπτομέρεια: Είναι 20 χρόνια νεότερή της!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 25χρονο μοντέλο πέρασε τρία βράδια στο πανάκριβο διαμέρισμα του Ναγιάρ στο Κένσινγκτον, ενώ το ζευγάρι εθεάθη και να ανταλλάσει θερμά φιλιά στον δρόμο.

Θυμίζουμε ότι η 45χρονη Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ ανακοίνωσε το τέλος του τρίχρονου γάμου της με τον Ναγιάρ αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών της με τον Γουορν, ο οποίος έκανε το ίδιο για τον δικό του γάμο, λίγες μέρες αργότερα.

Το αν η σχέση της Χάρλεϊ με τον πλεϊμπόι, όπως προκύπτει, αθλητή συνεχίζει και πως, δεν είναι γνωστό. Όμως το σίγουρο είναι ότι μέχρι στιγμής -και όσο εκκρεμούν ακόμη οικονομικά ζητήματα μεταξύ τους- η Ελίζαμπεθ δεν έκανε κανένα σχόλιο για το νέο αμόρε του πρώην συζύγου της. Μάλλον το φυσάει -ακόμη- και δεν κρυώνει!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα