Ο Τσάρλι Σιν έμαθε από τις ειδήσεις ότι... πέθανε!

31.12.2010
Η κατάρα των Χριστουγέννων "χτύπησε" στο ίντερνετ "σκοτώνοντας" διάφορους διάσημους μεταξύ των οποίων και ο 45χρονος ηθοποιός.


Η κατάρα των Χριστουγέννων "χτύπησε" στο ίντερνετ "σκοτώνοντας" διάφορους διάσημους μεταξύ των οποίων και ο 45χρονος ηθοποιός.

Έτσι, ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) έμαθε από τις ειδήσεις ότι είχε πεθάνει και μάλιστα σε ατύχημα, κάνοντας σνόουμπορντ στην Ελβετία.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που "σκοτώθηκαν" με παρόμοιο τρόπο φέτος ήταν ο Έντι Μέρφι (Eddie Murphy), ο Άνταμ Σάντλερ (Adam Sandler) και ο Όουεν Γουίλσον (Owen Wilson).

Κάνοντας πλάκα για αυτό που του έλαχε πρωτοχρονιάτικα, ο Τσάρλι Σιν αστειεύτηκε λέγοντας ότι αφού κατάλαβε ότι τα νέα αναφερόταν στον ίδιο προσωπικά και όχι στον χαρακτήρα που ενσαρκώνει στην τηλεοπτική σειρά "Two and a Half Men" -όπου μάλιστα τα νούμερα ήταν μέχρι και ελαφρώς ανεβασμένα- χαλάρωσε και τηλεφώνησε αμέσως τη μαμά του. Για ευνόητους λόγους.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, Ντενίζ Ρίτσαρντς (Denise Richards) διέψευσε τα νέα στη σελίδα της στο Twitter: "Η φήμη σχετικά με τον Τσάρλι Σιν δεν είναι αληθινή. Είναι ζωντανός και μάλιστα αυτή τη στιγμή έρχεται εδώ να δει τις κόρες του", εξήγησε. Σώος και αβλαβής, λοιπόν ο Τσάρλι Σιν.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα